Αμερικανικά CDC: «Πετούν τις μάσκες οι πλήρως εμβολιασμένοι» – Ποιες είναι οι νέες οδηγίες

ceb1cebcceb5cf81ceb9cebaceb1cebdceb9cebaceac cdc cf80ceb5cf84cebfcf8dcebd cf84ceb9cf82 cebcceaccf83cebaceb5cf82 cebfceb9 cf80cebb

ΔΦΩΣΩΗΦΔΓΔΦΓ

Αμερικανικά CDC: «Πετούν τις μάσκες οι πλήρως εμβολιασμένοι» – Ποιες είναι οι νέες οδηγίες

Όσοι άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί πλήρως, δεν χρειάζεται να φορούν τη μάσκα τους. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν τα Αμερικανικά CDC.

Αμερικανικά CDC: Η νέα οδηγία

Οι πλήρως εμβολιασμένοι δεν χρειάζεται να φορούν μάσκα στα περισσότερα μέρη. Αυτή είναι η νέα οδηγία των CDC. Τα αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων (CDC) στις αναθεωρημένες οδηγίες τους ανέφεραν σήμερα ότι τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα δεν χρειάζεται να φορούν μάσκα σε εξωτερικούς χώρους. Επίσης, μπορούν να αποφύγουν τη χρήση της σε εσωτερικούς χώρους στα περισσότερα μέρη. Αυτό θα είναι ένα ακόμη βήμα προς την επιστροφή στην κανονικότητα.

338

Τα CDC τόνισαν επίσης ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι δεν θα χρειάζεται να κρατούν κοινωνικές αποστάσεις στα περισσότερα μέρη. Η υπηρεσία ελπίζει επίσης ότι η νέα οδηγία θα ωθήσει περισσότερους Αμερικανούς να εμβολιαστούν.

Πλήρως εμβολιασμένοι: Επιστροφή στην προ πανδημίας ζωή

Οι νέες κατευθυντήριες γραμμές αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για την επιστροφή στην προ πανδημίας ζωή, αλλά η υπηρεσία εξακολουθεί να συνιστά στους εμβολιασμένους να φορούν μάσκα σε αεροπλάνα και τρένα, καθώς και σε αεροδρόμια, κόμβους διαμετακόμισης, μαζικής διέλευσης και σε τοποθεσίες όπως νοσοκομεία και ιατρεία.

Τα CDC συμπλήρωσαν ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι πρέπει να εξακολουθούν να φορούν μάσκα όπου απαιτείται από ομοσπονδιακούς, πολιτειακούς, τοπικούς, φυλετικούς ή εδαφικούς νόμους και να τηρούν αυτούς τους κανόνες και κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένων τοπικών επιχειρήσεων και οδηγιών σε χώρους εργασίας.

Στα τέλη Απριλίου, τα CDC ανέφεραν ότι τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα μπορούν να συμμετέχουν με ασφάλεια σε υπαίθριες δραστηριότητες, όπως περπάτημα και πεζοπορία χωρίς να φορούν μάσκα, αλλά συνέστησαν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν καλύμματα προσώπου σε δημόσιους χώρους όπου απαιτούνται.

Πηγή : enimerotiko.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *