Ανάρρωσε ο Robert Pattinson από τον κορωνοϊό – Ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα του The Batman (φώτο)

ceb1cebdceaccf81cf81cf89cf83ceb5 cebf robert pattinson ceb1cf80cf8c cf84cebfcebd cebacebfcf81cf89cebdcebfcf8acf8c cebeceb5cebaceb9cebdcebf

Μετά από διακοπή λίγων εβδομάδων, τα γυρίσματα της νέας ταινίας Batman ξεκίνησαν εκ νέου στη Βρετανία, ανακοίνωσε η Warner Bros. σήμερα! Η διακοπή δύο εβδομάδων που προκλήθηκε όταν ένα μέλος της παραγωγής διαγνώστηκε θετικός στο νέο κορωνοϊό Covid-19. Εάν και δεν έγινε επίσημη ανακοίνωση, σύμφωνα με τον Τύπο, το άτομο αυτό είναι ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της ταινίας, ο Robert Pattinson.

the batman teaser 1200 1

«Μετά από μια διακοπή στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων καραντίνας για την Covid-19, τα γύρισμα του The Batman ξεκίνησαν εκ νέου σήμερα στη Βρετανία», ανέφερε σε μια ανακοίνωση εκπρόσωπος της Warner Bros.

3 5

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Robert Pattinson, ο πρωταγωνιστής της ταινίας, ήταν το πρόσωπο που είχε βγει θετικό συτον κορωνοϊό σε τεστ που του έγινε στις αρχές Σεπτεμβρίου. Η εταιρεία παραγωγής δεν επιβεβαίωσε ποτέ ούτε διέψευσε τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

Οι παραγωγές των τελευταίων χρόνων στο Hollywood αντιμετωπίζουν η μία μετά την άλλη αλλεπάλληλα προβλήματα είτε στα γυρίσματα είτε στην κυκλοφορία και διανομή τους λόγω του Covid-19.

Δείτε τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα που ξεκίνησαν ξανά σήμερα στο Λονδίνο

1

Το βανάκι γράφει “Gotham Action News”, η fictional πόλη του Batman.

2

Αντίστοιχα, το περιπολικό που μοιάζει βγαλμένο από την δεκαετία του 80 γράφει “Gotham Police”.

6 12

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *