Αναβάλλεται η έναρξη του Φεστιβάλ «Αισχύλεια 2021» – Λόγω της φωτιάς στη δυτική Αττική

Περισσότερα… ΠΗΓΗ…

ceb1cebdceb1ceb2ceaccebbcebbceb5cf84ceb1ceb9 ceb7 ceadcebdceb1cf81cebeceb7 cf84cebfcf85 cf86ceb5cf83cf84ceb9ceb2ceaccebb ceb1ceb9
facebookpaleo elaiourgio

Αναβάλλεται η έναρξη του Φεστιβάλ «Αισχύλεια 2021» και μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία η προγραμματισμένη για τις 23 Αυγούστου συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα.

Τις τελευταίες ημέρες, ο γειτονικός στην Ελευσίνα Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας, δοκιμάστηκε σκληρά από πυρκαγιές που απείλησαν σπίτια και οικισμούς, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Φεστιβάλ Αισχυλείων.

«Η σκέψη και παρουσία μας είναι δίπλα στους συμπολίτες μας, που δίνουν καθημερινή μάχη, ήδη από την περασμένη Δευτέρα». Ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στα όσα βιώνει η Δυτική Αττική, ο Δήμος Ελευσίνας -με απόφαση του Δημάρχου- αναβάλλει την εναρκτήρια συναυλία του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2021 με τη Φωτεινή Δάρρα & τον Γιώργο Παπαχριστούδη, η οποία μεταφέρεται την Τετάρτη 25 Αυγούστου.

Τα δωρεάν δελτία εισόδου, που έχουν ήδη διατεθεί θα ισχύσουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία. Παράλληλα αναβάλλεται -μέχρι νεοτέρας- η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα που είχε προγραμματιστεί για τις 23 Αυγούστου.

Επίσης η έκθεση «Πίσω από το Θέατρο» του Ανδρέα Λόλη, που αποτελεί συνδιοργάνωση με την 2023 ELEVSIS European Capital of Culture (Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης) θα είναι επισκέψιμη από την Τετάρτη 25 Αυγούστου.

ΠΗΓΗ