Αναλώσιμοι 4: Ο Άντι Γκαρσία έφαγε σουτζουκάκια και μάζεψε δώρα στη Θεσσαλονίκη

ceb1cebdceb1cebbcf8ecf83ceb9cebccebfceb9 4 cebf ceaccebdcf84ceb9 ceb3cebaceb1cf81cf83ceafceb1 ceadcf86ceb1ceb3ceb5 cf83cebfcf85cf84

Ο χολιγουντιανός σταρ Άντι Γκαρσία έκανε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα για την ταινία Αναλώσιμοι 4 στη Θεσσαλονίκη. Θα επιστρέψει στις ΗΠΑ με μια καλή «γεύση» της όμορφης Σαλονίκης.

Ο αστέρας του Χόλιγουντ και εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας Αναλώσιμοι 4 στη Θεσσαλονίκη θα γυρίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες με αναμνήσεις από μνημεία και τοπόσημα της πόλης, αλλά και με μια συρμάτινη μινιατούρα των Ομπρελών του Ζογγολόπουλου, δώρο από έναν πλανόδιο πωλητή.

Ο Άντι Γκαρσία ξεναγήθηκε στη συμπρωτεύουσα κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος από τα γυρίσματα της ταινίας «The Expendables 4».

Την ειδική ξενάγηση διοργάνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Andy Garcia 1 APEMPE 23 11 2021

Andy Garcia 1 APEMPE 23 11 2021

Κατά τη διάρκειά της, ο διάσημος ηθοποιός, συνοδευόμενος από τον φίλο του, Joe Drago και μέλη της παραγωγής των «Αναλώσιμων 4», επισκέφθηκε τα κάστρα και τον Πύργο του Τριγωνίου, την Αρχαία Αγορά, την Καμάρα και την Ροτόντα. Όταν δε, επισκέφτηκε την παραλία της πόλης, οι περαστικοί τον αναγνώρισαν και πλανόδιος πωλητής του χάρισε τη μινιατούρα του γλυπτού του Ζογγολόπουλου, φτιαγμένη από σύρμα.

Αναλώσιμοι 4: Ο Άντι Γκαρσία τρώει σουτζουκάκια με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Τη Δευτέρα (22.11.2021) το μεσημέρι, ο Άντι Γκαρσία συνέφαγε στη «Διαγώνιο», ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης, με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα. Το μενού είχε σουτζουκάκια αλλά και γύρο.

Τέλος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Τουρισμού, κάποια από τα μέλη της παραγωγής των «Αναλώσιμων» αποκάλυψαν πως θα επανέλθουν τον Μάρτιο του 2022 στην πόλη για νέα ταινία, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τη νέα παραγωγή.

Υπενθυμίζεται πως μετά τα χολιγουντιανά φιλμ «The Enforcer» και «Τhe Expendables 4», ο στόχος είναι το 2022 να γυριστούν στη Θεσσαλονίκη «τουλάχιστον τέσσερις ταινίες» ακόμα. 

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ