Ανδρέας Γεωργίου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή

ceb1cebdceb4cf81ceadceb1cf82 ceb3ceb5cf89cf81ceb3ceafcebfcf85 ceb7 cf84cf81cf85cf86ceb5cf81ceae cf86cf89cf84cebfceb3cf81ceb1cf86ceaf

Ο Ανδρέας Γεωργίου δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τον πατέρα του, η οποία τραβήχτηκε το 1982.

Ο πατέρας του Ανδρέα Γεωργίου έφυγε από τη ζωή το 2013, γεγονός που στιγμάτισε τα νεανικά του χρόνια του ηθοποιού. Ο Ανδρέας Γεωργίου είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη για τον πατέρα του: «Για πολλά χρόνια τον κατηγορούσα για την απώλεια της μητέρας μου, αφού έφερε την ασθένεια (AIDS) στο σπίτι. Εκείνος μας λάτρευε, μας υπεραγαπούσε. Εγώ είχα το πρόβλημα απέναντί του.

Όταν έφτασα στα 20, τον συγχώρησα και έφτιαξε η σχέση μας, γιατί σε αυτήν πλέον την ηλικία συνειδητοποιείς ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος. Μόνο τότε κατάλαβα πόσο εύκολο είναι το λάθος. Πάντα, όταν συζητούσαμε, μου έλεγε “Ανδρέα, θα φτάσεις 20 χρόνων και θα καταλάβεις”. Πράγματι, έτσι ήταν. Ψαράς, αλλά σοφός! Περπατημένος άνθρωπος. Σκέψου ότι έφυγε από ένα ψαροχώρι της Κύπρου και τα κατάφερε στο Λονδίνο.

Οτιδήποτε περνούσε από τα χέρια του το έφτιαχνε. Είχε παλέψει με τα κύματα με άγριο καιρό, ήταν άνθρωπος δυνατός, σκληραγωγημένος και πολύ όμορφος. Μακάρι να είχα καταλάβει νωρίτερα την τόλμη του να αποκτήσει τέσσερα παιδιά, παρόλο που ήταν ψαράς. Αυτά δεν μπορούσα να τα δω όταν ήμουν μικρός».

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο Ανδρέας Γεωργίου αρκέστηκε να σχολιάσει: ” #1982 #dad #missingyou”.

Δείτε τη φωτογραφία:

georgiou3

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Andreas Georgiou

ΠΗΓΗ