Ανοίγει και πάλι ο αρχαιολογικός χώρος της Κνωσού – Ήταν σε καραντίνα λόγω κρουσμάτων

ΠΗΓΗ…

ceb1cebdcebfceafceb3ceb5ceb9 cebaceb1ceb9 cf80ceaccebbceb9 cebf ceb1cf81cf87ceb1ceb9cebfcebbcebfceb3ceb9cebacf8ccf82 cf87cf8ecf81cebf
facebookKnossos

O αρχαιολογικός χώρος της Κνωσού είναι έτοιμος ξανά να υποδεχθεί επισκέπτες, μετά από καραντίνα 14 ημερών στην οποία είχε τεθεί.

Η Κνωσός είχε κλείσει μετά τον εντοπισμό δύο κρουσμάτων κορωνοϊού σε υπαλλήλους του αρχαιολογικού χώρου.

Όλα τα τεστ που έγιναν στους εργαζόμενους Μετά τον εντοπισμό των θετικών κρουσμάτων, έγιναν τεστ σε όλους τους εργαζόμενους στο χώρο και ήταν όλα αρνητικά.

Σήμερα η καραντίνα λήγει και η Κνωσός ανοίγει και πάλι για τους επισκέπτες. Το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 8 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα.

Όπως ανέφερε ο αρχιφύλακας της Κνωσού, Νίκος Παπαδάκης στο ΚΡΗΤΗ TV, οι δύο υπάλληλοι που βρέθηκαν θετικοί ήταν συμβασιούχοι και είχαν προσληφθεί μια εβδομάδα νωρίτερα. Η μία είχε ελαφρά συμπτώματα και η άλλη ήταν ασυμπτωματική.

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπήρξαν δεκάδες τηλεφωνήματα ενδιαφερομένων προκειμένου να επισκεφτούν το «Παλάτι του Μίνωα», ενώ, όπως είπε, ο αριθμός των επισκεπτών που αναμένονται φέτος στην Κνωσό, πιστεύεται πως θα είναι διπλάσιος από το καλοκαίρι του 2020. «Πιστεύω πως θα έχουμε 300.000 επισκέπτες», εκτίμησε.

ΠΗΓΗ