Αντελίνα Βαρθακούρη: Απαντά για τα κιλά που πήρε και τη διατροφή που ξεκίνησε!

ceb1cebdcf84ceb5cebbceafcebdceb1 ceb2ceb1cf81ceb8ceb1cebacebfcf8dcf81ceb7 ceb1cf80ceb1cebdcf84ceac ceb3ceb9ceb1 cf84ceb1 cebaceb9cebb

Στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, απάντησε η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία δείχνει να έχει καθημερινή επικοινωνία με τους followers της στο instagram.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, κατά καιρούς, έχει δεχτεί θετικά, αλλά και αρνητικά σχόλια, είτε για την εμπειρία της στην TV, είτε ακόμη και για την εξωτερική της εμφάνιση.

adelina4

Αυτή τη φορά, όμως θέλησε να δώσει ένα τέλος, απαντώντας για τα περιττά κιλά, όταν διαδικτυακός της φίλους της έγραψε “Γιατί πάχυνες;”

«Καλή ερώτηση. Γιατί δεν είμαι τέλεια, γιατί πέρασα μια περίοδο που έτρωγα συναισθηματικά, γιατί δεν κατάφερα να μου βάλω στοπ, γιατί εκεί ξέσπασα, γιατί δεν κατάφερα να με σταματήσω… αλλά με γνώρισα καλύτερα και κατάφερα να αγαπήσω και αυτή μου την πλευρά και μόλις με αγκάλιασα ξεκίνησα διατροφή», απάντησε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η παρουσιάστρια δείχνει ακομπλεξάριστη, σε όποια φάση της ζωής της και σε όσα κιλά να την συναντήσεις. Αυτό φυσικά φάνηκε και από την παιχνιδιάρικη διάθεσή της, στην εκπομπή που πρόσφατα παρουσίασε στον Alpha.

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY

ΠΗΓΗ