Αντετοκούνμπο: Λάμψη και συγκίνηση στην πρεμιέρα της ταινίας για τη ζωή του – Πότε βγαίνει Ελλάδα

ceb1cebdcf84ceb5cf84cebfcebacebfcf8dcebdcebccf80cebf cebbceaccebccf88ceb7 cebaceb1ceb9 cf83cf85ceb3cebaceafcebdceb7cf83ceb7 cf83cf84
5aec4d33 AntetokounmposRise02

Λάμψη από NBA αλλά και έντονη συγκίνηση για την πορεία της οικογένειας από τη φτώχεια στην κορυφή του παγκόσμιου μπάσκετ είχε η πρεμιέρα της ταινίας Rise που αφορά τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το «παρών» στη παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας έδωσε σύσσωμη η οικογένεια Αντετοκούνμπο.

Τα αδέρφια Θανάσης, Γιαννης, Άλεξ και Κώστας, η μητέρα τους Βερόνικα, αλλά και η σύντροφος του «Greek Freak» μαζί με τα δύο αγοράκια τους, τα οποία ήταν ντυμένα όπως και ο πατέρας τους, με λαδί κοστούμι και λευκά παπούτσια.

Η ταινία πραγματεύεται την πορεία της οικογένειας από την απόλυτη φτώχεια μέχρι την κορυφή του NBA, εστιάζοντας στη διαδρομή του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την επιλογή του στον «μαγικό κόσμο», μέχρι την ανάδειξή του ως MVP και Πρωταθλητή της λίγκας με τους Μιλγουόκι Μπακς.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Ήταν μια άκρως συναισθηματικά φορτισμένη εμπειρία. Φυσικά και ξέρω την ιστορία της οικογένειάς μου και τη διαδρομή της, αλλά είναι διαφορετικό να το βλέπεις στην οθόνη», ήταν τα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την ταινία.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

ΠΗΓΗ