Αντζελίνα Τζολί: Φωτογραφήθηκε καλυμμένη από εκατοντάδες μέλισσες για καλό σκοπό (pics, vid)

ceb1cebdcf84ceb6ceb5cebbceafcebdceb1 cf84ceb6cebfcebbceaf cf86cf89cf84cebfceb3cf81ceb1cf86ceaeceb8ceb7cebaceb5 cebaceb1cebbcf85cebc
angelinajolie 5 APEMPE 21 05 2021

H Αντζελίνα Τζολί στέλνει μήνυμα προστασίας των μελισσών, ρισκάροντας την υγεία αν όχι και τη ζωή της! Φωτογραφήθηκε καλυμμένη από εκατοντάδες τέτοια έντομα με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα της Μέλισσας, στις 20 Μαΐου.

Η Αντζελίνα Τζολί θέλησε με τον τρόπο να τραβήξει την προσοχή όλων μας στην ανάγκη προστασίας των μελισσών. Η φωτογράφιση έγινε για λογαριασμό του National Geographic και η Αντζελίνα απαθανατίστηκε από το φωτογράφο Νταν Γουίντερς.

Η σούπερ σταρ του Χόλιγουντ αλλά και ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα προωθεί ένα νέο πρόγραμμα στο επίκεντρό του οποίου βρίσκονται γυναίκες – επιχειρηματίες που ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με τη μελισσοκομία.

[embedded content]

Για την ανάγκη της φωτογράφισης η Αντζελίνα Τζολί στάθηκε ακίνητη, καλυμμένη από εκατοντάδες μέλισσες για 18΄ λεπτά της ώρας χωρίς να δεχτεί, ευτυχώς, ούτε ένα τσίμπημα.

«Ανησυχούμε για πολλά πράγματα, υπάρχουν πολλές κακές ειδήσεις και γύρω μας η πραγματικότητα καταρρέει. Να και κάτι το οποίο μπορούμε να διαχειριστούμε», είπε η Αντζελίνα Τζολί στο National Geographic.

«Όλοι στο σετ, εκτός από την Αντζελίνα, έπρεπε να φορούν προστατευτική στολή», εξήγησε ο φωτογράφος φωτογράφο Νταν Γουίντερς, στη λεζάντα της ανάρτησης. «Έπρεπε να υπάρχει ησυχία και να είναι αρκετά σκοτεινά για να παραμείνουν οι μέλισσες ήρεμες, ενώ η Αντζελίνα στεκόταν ακίνητη…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ