Απίστευτο: Δημόσιος υπάλληλος στην Ιταλία έκανε «κοπάνα» για… 15 χρόνια!

ceb1cf80ceafcf83cf84ceb5cf85cf84cebf ceb4ceb7cebccf8ccf83ceb9cebfcf82 cf85cf80ceaccebbcebbceb7cebbcebfcf82 cf83cf84ceb7cebd ceb9cf84
facebookitalia dimosios ipallilos

Το Ρεκόρ Γκίνες για την μεγαλύτερη απουσία από την εργασία του διεκδικεί δημόσιος υπάλληλος στην Ιταλία ο οποίος έκανε «κοπάνα» επί 15 συναπτά έτη

Τον τίτλο του «βασιλιά της κοπάνας» διεκδικεί δημόσιος υπάλληλος στην Ιταλία ο οποίος εντοπίστηκε να απουσιάζει από την εργασία του επί 15 συναπτά έτη.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 67χρονος σήμερα δημόσιος υπάλληλος ήταν ο υπεύθυνος πυρασφάλειας στο νοσοκομείο Pugliese Ciaccio στην πόλη Κατανζάρο της Ιταλίας.

Η τελευταία φορά που έδωσε το «παρών» στην εργασία του ήταν, σύμφωνα με την έρευνα, το 2005.

Παρά την «κοπάνα» ο δημόσιος υπάλληλος πληρωνόταν κανονικά για το διάστημα αυτό με την αστυνομία να εκτιμά ότι οι συνολικές αποδοχές του για την επίμαχη 15ετια ανέρχεται σε 538.000 ευρώ.

Μετά τον εντοπισμό του ο 67χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της πλαστογραφίας και του εκβιασμού.

Στο «μικροσκόπιο» έχουν μπει και έξι διευθυντές οι οποίοι θα εξεταστεί αν έπαιξαν ρόλο στην απουσία του δημοσίου υπαλλήλου από τη θέση του.

Ο 67χρονος φέρεται, μάλιστα, να απείλησε το 2005 τον τότε διευθυντή του νοσοκομείου για να μην ξεκινήσει πειθαρχική έρευνα σε βάρος του λόγω της απουσίας από την εργασία του.

Όπως διευκρινίστηκε από την αστυνομία, ο διευθυντής τότε παραιτήθηκε και ο κοπανατζής συνέχισε το «έργο» του καθώς η απουσία του δεν ελέγχθηκε ποτέ από τους επόμενους διευθυντές και τους επικεφαλής του τμήματος ανθρωπίνου δυναμικού.

Στην έρευνα με κωδική ονομασία Part Time οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν αποδείξεις από τις καταστάσεις μισθοδοσίας αλλά και από καταθέσεις συναδέλφων του κοπανατζή δημοσίου υπαλλήλου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κωδικός «ελεύθερο καλοκαίρι»: «Πίσω» από το διάγγελμα Μητσοτάκη – Τα εμβόλια και οι μετακινήσεις

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *