Απίστευτο περιστατικό στα διόδια: Διέρρηξαν το σπίτι του και έπρεπε να το αποδείξει για να περάσει

ceb1cf80ceafcf83cf84ceb5cf85cf84cebf cf80ceb5cf81ceb9cf83cf84ceb1cf84ceb9cebacf8c cf83cf84ceb1 ceb4ceb9cf8cceb4ceb9ceb1 ceb4ceb9cead
facebookdiodia

Μπλόκο έχουν στήσει στα διόδια τις τελευταίες ημέρες οι άνδρες της ΕΛΑΣ προκειμένου να εμποδίσουν όσους προσπαθούν να ταξιδέψουν χωρίς τα νόμιμα έγγραφα εκτός Αθηνών για τις ημέρες του Πάσχα.

Η κάμερα του ΑΝΤ1 που βρέθηκε σήμερα νωρίς το πρωί και κατέγραψε την περίπτωση ενός οδηγού που είχε ειδοποιηθεί από την αστυνομία ότι διέρρηξαν το εξοχικό του.

Ωστόσο, ο οδηγός είχε φύγει αμέσως όταν ειδοποιήθηκε – όπως ανέφερε στον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 – χωρίς να φέρει μαζί του κάποιο έγγραφο που να εποδύκνειε τον λόγο του ταξιδιού με αποτέλεσμα να τον σταματήσουν οι άνδρες της ΕΛΑΣ

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Οι εξαιρέσεις

Υπενθυμίζεται ότι η μετακίνηση για λόγους υγείας επιτρέπεται μόνο προς δημόσια δομή υγείας, η οποία θα πρέπει να πιστοποιείται από έγγραφο της ίδιας της δομής.

Επίσης, η μετακίνηση επιτρέπεται μόνο για εφάπαξ μετάβαση στον τόπο μόνιμης κατοικίας, σε κηδεία, διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση, ενώ σε όλες τις περιπτώσεις, φυσικά, πρέπει να επιδεικνύουν οι πολίτες τα απαραίτητα έγγραφα.

Διευκρινίστηκε ακόμη, ότι δεν επιτρέπεται η συνδυαστική χρήση βεβαίωσης μετακίνησης για λόγους εργασίας και Ε1 για εφάπαξ μετάβαση σε μόνιμη κατοικία.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.