Απαγωγή επιχειρηματία Κυπαρίσση: Ελεύθερος με λύτρα 800.000 ευρώ

ceb1cf80ceb1ceb3cf89ceb3ceae ceb5cf80ceb9cf87ceb5ceb9cf81ceb7cebcceb1cf84ceafceb1 cebacf85cf80ceb1cf81ceafcf83cf83ceb7 ceb5cebbceb5
facebookkiparisis eleftheros

Απαγωγή επιχειρηματία Κυπαρίσση: Πώς φτάσαμε στο τέλος του θρίλερ που ξεκίνησε στις 29 Δεκεμβρίου

Με «ελεγχόμενη διαδικασία απελευθέρωσης» έληξε το θρίλερ της απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, ο οποίος βρίσκεται πλέον ασφαλής στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ύστερα από δύο μήνες μετά την απαγωγή της 29ης Δεκεμβρίου 2021 τελικά οι διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς έφτασαν σε αποτέλεσμα και έτσι ο επιχειρηματίας απελευθερώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Τατόι. Εκεί οδηγήθηκε από τους απαγωγείς με αυτοκίνητο έχοντας κλειστά μάτια για να μη βλέπει τη διαδρομή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας χρησιμοποίησε ταξί για να μεταβεί σε ένα σημείο από το οποίο θα μπορούσε να ειδοποιήσε την ΕΛΑΣ και τους συγγενείς του ότι αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι καλά στην υγεία του και είναι σε θέση να μιλήσει στους αστυνομικούς για όλα όσα έζησε.

Οι απαγωγείς είχαν ζητήσει αρχικά 2 εκατομμύρια ευρώ ως λύτρα προκειμένου να απελευθερώσουν τον επιχειρηματία. Ωστόσο, η οικογένεια του 40χρονου καθυστέρησε τις διαπραγματεύσεις καθώς δεν είχε τα χρήματα με αποτέλεσμα η ομάδα των απαγωγέων να ρίξει το ποσό στο 1,5 εκατομμύριο. Οι διαπραγματεύσεις γίνονταν από τον αδερφό του επιχειρηματία, ο οποίος κατάφερε να ρίξει το ποσό που ζητούσαν οι δράστες.

Τελικά φαίνεται ότι συμφωνήθηκε ένα μικρότερο ποσό μέχρι που τελικά έγινε η «συμφωνία ελεγχόμενης απελευθέρωσης». Κατά πληροφορίες το τελικο ποσό το οποίο συμφωνήθηκε να δοθεί στους απαγωγείς ήταν 800.000 ευρώ. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι τα λύτρα δεν δόθηκαν σήμερα χωρίς να διευκρινίζεται το πότε δόθηκαν προσθέτοντας ότι η συμφωνία ήταν να τον αφήσουν στο Τατόι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκεται πλέον έρευνα για τον εντοπισμό των απαγωγέων. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο επιχειρηματίας κρατούνταν είτε στην Αττική είτε σε κάποιον όμορο νομό. Το πιθανότερο, ωστόσο, είναι να κρατούνταν σε κάποια αραιοκατοικημένη περιοχή, ενδεχομένως ακόμα και στη δυτική Αττική.

Διαβάτε επίσης:

Απαγωγή Κυπαρίσση: Αφέθηκε ελεύθερος ο επιχειρηματίας

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.