Απαγόρευσαν το σεξ μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στο Μάντσεστερ

ceb1cf80ceb1ceb3cf8ccf81ceb5cf85cf83ceb1cebd cf84cebf cf83ceb5cebe cebcceadcf83ceb1 cf83cf84cebf ceafceb4ceb9cebf cf84cebfcf85cf82 cf84
shutterstock 606874613

Τα νέα περιοριστικά μέτρα που υιοθετήθηκαν πολύ πρόσφατα στην ευρύτερη περιοχή του Μάντσεστερ, όπου και παρατηρήθηκε εκθετική αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού, έχουν και τσουχτερά πρόστιμα.

Τα μέτρα αφορούν σε 4,5 εκατ. κατοίκους και προβλέπουν πρόστιμα από 100-3.200 λίρες για όποιον παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους.

Μέσα στα περιοριστικά μέτρα συναντάμε και την απαγόρευση στο σεξ με όποιον δεν μένει μαζί σου. Αν δεν μοιράζεσαι δηλαδή το ίδιο σπίτι με τη σχέση σου, δεν μπορεί ο ένας να κοιμηθεί στο σπίτι του άλλου.

Όμως μας λέει η Daily Mail, τα πρόστιμα θα ξεκινούν από τις 100 λίρες, φτάνοντας ως και τις 3.200 σε κατά συρροή παραβάτες.

Οι συναντήσεις δύο ή περισσότερων ανθρώπων σε σπίτι απαγορεύονται πια, καθώς ο σκοπός είναι η αποτροπή του συγχρωτισμού ανθρώπων που δεν μοιράζονται την ίδια εστία. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ζευγάρια που δεν ζουν μαζί δεν έχουν πια τη δυνατότητα να συνευρίσκονται ερωτικά ή να κοιμούνται μαζί.

Οι περιορισμοί που επιβλήθηκαν στις ιδιωτικές κατοικίες, σύμφωνα με τον Independent, «καθιστούν παράνομο σε δύο ή περισσότερους ανθρώπους να συναντηθούν και να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε μορφή κοινωνικής συναναστροφής μεταξύ τους ή να επιδοθούν σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα μεταξύ τους».

Οι κάτοικοι του Μάντσεστερ και των γύρω περιοχών δεν έχουν πια τη δυνατότητα ούτε στον κήπο ή την αυλή του σπιτιού τους να μαζεύονται.

Ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα δεν εμπίπτουν ωστόσο στην απαγόρευση της «ιδιωτικής κατοικίας», κι έτσι τα ζευγάρια θα μπορούν να συνευρεθούν ερωτικά σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *