Απογείωση και για το Ethereum! Έπιασε τα 3.200$ για πρώτη φορά!

ceb1cf80cebfceb3ceb5ceafcf89cf83ceb7 cebaceb1ceb9 ceb3ceb9ceb1 cf84cebf ethereum ceadcf80ceb9ceb1cf83ceb5 cf84ceb1 3 200 ceb3ceb9ceb1 cf80

Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτή τη στιγμή γίνεται τεράστια… «μπίζνα» με τα κρυπτονομίσματα τους τελευταίους μήνες, καθώς η παράλληλη digital οικονομία που αναπτύσσεται όλα δείχνουν ότι ήρθε για να μείνει. Μετά το BitCoin λοιπόν που έχει καταρρίψει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, αλλά και την ξέφρενη πορεία του Dogecoin, τους τελευταίους μήνες έχει εκτοξευθεί και το Ethereum! Αυτή τη στιγμή το Ethereum έσπασε το φράγμα των 3.200 δολαρίων για πρώτη φορά, ενώ ακριβώς πριν από ένα χρόνο η αξία του ήταν μόλις στα 207 δολάρια!

Ethereum 2

Αυτή τη στιγμή η συνολική αξία του Ethereum που υπάρχει στο πλανήτη εκτιμάται στα 350 δισεκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα, η αιτία που το εκτόξευσε ακόμη περισσότερο είχε να κάνει με την απόφαση της ευρωπαϊκής τράπεζας επενδύσεων να επενδύσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 100 εκατομμύριων ευρώ σε Ethereum blockchain. Αν και το Ethereum είναι το πιο ευρέως διαδεδομένο κρυπτονόμισμα, ωστόσο το Ether είναι πολύ πιο αναγνωρίσιμο στη διαδικασία του crypto-based εμπορίου, ενώ η επερχόμενη έλευση του Ethereum 2.0 ενδέχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη θέση του στo παγκόσμιο digital οικονομικό στερέωμα που βρίσκεται υπό διαμόρφωση.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *