Αποκάλυψη σοκ από τον Φράνκι Τζόνας: Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω

ceb1cf80cebfcebaceaccebbcf85cf88ceb7 cf83cebfceba ceb1cf80cf8c cf84cebfcebd cf86cf81ceaccebdcebaceb9 cf84ceb6cf8ccebdceb1cf82 cf83ceba
frankijones

Μέσα από ένα video στο Tik Tok, ο Φράνκι Τζόνας, το νεότερο μέλος της μουσικής οικογένειας Τζόνας, αποκάλυψε ότι είχε σκεφτεί να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Ο Φράνκι Τζόνας είναι μόλις 20 χρόνων αλλά την περίοδο που προσπαθούσε να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ και τη χρήση ναρκωτικών, είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει. 

Ο μικρότερος αδελφών του Νικ, του Τζο και του Κέβιν Τζόνας ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο είπε ότι η κατάσταση της ψυχικής του υγείας και οι εθισμοί τον οδήγησαν πολύ χαμηλά πριν από περίπου δύο χρόνια και τότε ήταν που σκέφτηκε πως πρέπει να βάλει ένα τέλος στη ζωή του.

«Από πολύ μικρή ηλικία, παλεύω με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, στα οποία εθίστηκα ως μέσο απόδρασης, επειδή μισούσα τη ζωή και δεν ήθελα να υπάρχω», ανέφερε ο Φράνκι στο βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε ως απάντηση σε έναν θαυμαστή του που τον ρώτησε για την εμπειρία του με τον εθισμό.

@frankiejonastherapist

Reply to @nataliexjackson

♬ original sound – Frankie Jonas775

«Τελικά, μετά από πολλά χρόνια που προσπαθούσα να πεθάνω κατά λάθος, έφτασα σε ένα σημείο όπου επρόκειτο να το κάνω πραγματικά», είπε και πρόσθεσε ότι κάτι συνέβη που τον οδήγησε στην απεξάρτηση, η οποία του έσωσε τη ζωή.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για το γεγονός ότι είμαι ζωντανός σήμερα, επειδή ο κόσμος μου έχει αλλάξει τόσο όμορφα και δεν είμαι πλέον αυτό το άτομο», είπε στο βίντεο.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων που είμαι ζωντανός και χαρούμενος».

Σήμερα ο Φράνκι σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ