Αποκλειστικό: Ριφιφί Ψυχικό: Η νέα εξέλιξη στην υπόθεση και η κατάθεση της Καμπουρέλη

ceb1cf80cebfcebacebbceb5ceb9cf83cf84ceb9cebacf8c cf81ceb9cf86ceb9cf86ceaf cf88cf85cf87ceb9cebacf8c ceb7 cebdceadceb1 ceb5cebeceadcebb
facebookteta gourousis

Ριφιφί Ψυχικό: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 58χρονος Βασίλης Γκουρούσης, που κατηγορείται για το ριφιφί σε 4 θυρίδες σε τράπεζα του Ψυχικού.

Ο 58χρονος άνδρας κατά την απολογία του αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ φέρεται να εστίασε στην αποδόμηση του βασικού επιβαρυντικού στοιχείου σε βάρος του, που δεν είναι άλλο από το δείγμα γενετικού υλικού που βρέθηκε στο εσωτερικό μιας εκ των παραβιασμένων θυρίδων.

Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι το δείγμα dna που βρέθηκε δεν είναι καθαρό, αλλά μικτό, δηλαδή ότι εκτός από τα δικά του στοιχεία, εντοπίστηκε δείγμα ακόμη δύο προσώπων.

Πρόκειται για το γενετικό υλικό της ιδιοκτήτριας της ιδιοκτήτριας της θυρίδας και ενός ακόμη αγνώστου ατόμου.

Ταυτόχρονα, ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι εντός του θησαυροφυλακίου δεν υπάρχει κύκλωμα παρακολούθησης, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα, τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ένα ακόμη επιχείρημα που φέρεται να χρησιμοποίησε είναι πως το γενετικό υλικό βρέθηκε σε κινητό αντικείμενο, εξηγώντας μάλιστα και τρόπους μέσω των οποίων θα μπορούσε να βρεθεί εκεί δικό του δείγμα.

«Πιθανολογώ ότι η ιδιοκτήτριά της κασετίνας την ακούμπησε στο κοινόχρηστο τραπέζι, το οποίο χρησιμοποιούμε όλοι οι κάτοχοι θυρίδων», φέρεται να ισχυρίστηκε στην απολογία του.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *