Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Στην Ύδρα έβγαλαν εικόνα από́ εκκλησάκι και την φιλούσαν οι πιστοί́!

ceb1cf80cebfcebacebbceb5ceb9cf83cf84ceb9cebacf8c newsbomb gr cf83cf84ceb7cebd cf8dceb4cf81ceb1 ceadceb2ceb3ceb1cebbceb1cebd ceb5ceb9ceba

Σε περίοδο που το Εθνικό Σύστημα Υγείας πιέζεται και οι ΜΕΘ λιγοστεύουν λόγω της διασποράς του κορονοϊού, κάποιοι επέλεξαν να μπουν παράνομα σε εκκλησάκι στο νησί της Ύδρας, έβγαλαν τις ιερές εικόνες σε εξωτερικό́ χώρο με σκοπό́ οι πιστοί́ να προσέλθουν και να προσκυνήσουν.

Του Κώστα Τσιτούνα

Αν και η λειτουργιά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr έγινε «κεκλεισμένων των θυρών» χωρίς να γνωρίζει κανείς αν φορούσαν μάσκες ο ιερέας, ο ψάλτης αλλά και οι πιστοί που βρέθηκαν στην λειτουργία.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που έφτασαν μετά από καταγγελία στο Newsbomb.gr έβγαλαν την εικόνα σε εξωτερικό́ χώρο την ώρα του εσπερινού. Μάλιστα η ομάδα των πιστών προέβη σε αυτές τις ενέργειες, αφού πρώτα έσπασε τα λουκέτα και τις κλειδαριές του μικρού ναού…

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας οι πιστοί περνούσαν και φιλούσαν την εικόνα. Μάλιστα το συγκεκριμένο εκκλησάκι σύμφωνα με πληροφορίες είναι ιδιωτικό και ήταν κλειστό με αποτέλεσμα να το ανοίξουν για τη λειτουργία, χωρίς την παρουσία του ιδιοκτήτη, ο οποίος δεν μπορούσε να μεταβεί στο νησί λόγω COVID-19.

Η πίστη είναι σεβαστή και οι λειτουργίες πρέπει να γίνονται, όχι όμως με κίνδυνο των πιστών. Όταν βγαίνει μια εικόνα έξω από ένα εκκλησάκι σε περίοδο γενικής απαγόρευσης είναι σαν να καλείς τον κόσμο να έρθει να προσκυνήσει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Απόφαση – σταθμός: Αναδρομικά από δώρα στις συντάξεις – Ποιοι θα πάρουν από 800 – 2.921 ευρώ

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *