Απορρίφθηκε η προσφορά του Travis Scott να πληρώσει τα έξοδα κηδείας του νεότερου θύματος του «Astroworld Festival»

ceb1cf80cebfcf81cf81ceafcf86ceb8ceb7cebaceb5 ceb7 cf80cf81cebfcf83cf86cebfcf81ceac cf84cebfcf85 travis scott cebdceb1 cf80cebbceb7cf81cf8e

Η οικογένεια του εννιάχρονου Ezra Blount απέρριψε την προσφορά του Travis Scott με μια σπαρακτική επιστολή του δικηγόρου της.

Η προσφορά του Travis Scott να καλύψει τα έξοδα κηδείας του εννιάχρονου Ezra Blount, του νεότερου σε ηλικία θύματος από την τραγωδία στο «Astroworld Festival», απορρίφθηκε από την οικογένεια του αγοριού με μια σπαρακτική επιστολή που περιήλθε στην κατοχή του Rolling Stone.

«Η προσφορά του πελάτη σας απορρίπτεται. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο κ. Scott αισθάνεται τύψεις. Η πορεία του μπροστά του θα είναι επώδυνη. Πρέπει να αντιμετωπίσει και ελπίζω να δει ότι φέρει μέρος της ευθύνης γι’ αυτή την τραγωδία», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας Blount, Bob Hilliard, στην αιχμηρή απάντηση.

Η προσφορά του Travis Scott εστάλη στον Bob Hilliard και τον συνδικηγόρο Ben Crump την περασμένη Τετάρτη από τον νέο δικηγόρο του ράπερ, Daniel Petrocelli. Ο Ezra κηδεύτηκε στο Τέξας την προηγούμενη ημέρα, στις 23 Νοεμβρίου.

«Ο Travis είναι συντετριμμένος από την τραγωδία που συνέβη στο “Astroworld Festival” και θρηνεί για τις οικογένειες των οποίων οι αγαπημένοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ή τραυματίστηκαν. Ο Travis έχει δεσμευτεί να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τις οικογένειες που υπέφεραν και να ξεκινήσει η μακρά διαδικασία επούλωσης στην κοινότητα του Χιούστον. Προς αυτή την κατεύθυνση, ο Travis θα ήθελε να πληρώσει τα έξοδα κηδείας του γιου του κ. Blount», έγραψε ο Petrocelli.

Ο Daniel Petrocelli, διάσημος για την εκπροσώπηση του Fred Goldman στη δίκη που έκρινε τον O.J. Simpson αστικά υπεύθυνο για τους θανάτους του Ron Goldman και της Nicole Brown Simpson, υποστήριξε στην επιστολή του την Τετάρτη ότι η αποδοχή της προσφοράς του Travis Scott «δεν θα έχει καμία επίδραση» στην αγωγή που κατέθεσε ο πατέρας του Ezra, Treston Blount, εναντίον του Scott και άλλων φερόμενων ως κατηγορούμενων για την τραγωδία.

Στην απάντησή του, ο Bob Hilliard δήλωσε ότι «προς το παρόν», ο Travis Scott «πρέπει να σεβαστεί» ότι η δική του «καταστροφή» ωχριά μπροστά σε εκείνη της οικογένειας του Ezra.

«Μπορεί να υπάρξει, και ελπίζω να υπάρξει, λύτρωση και ωρίμανση γι’ αυτόν στην άλλη πλευρά αυτής της επώδυνης διαδικασίας – και ίσως μια μέρα, όταν ο χρόνος επιτρέψει λίγη επούλωση για τα θύματα και αποδοχή της ευθύνης από τον κ. Scott και άλλους, ο Treston και ο κ. Scott να συναντηθούν, καθώς υπάρχει επίσης επούλωση σ’ αυτό», έγραψε.

ΠΗΓΗ