Αρραβωνιάστηκε πρώην παίκτρια του GNTM – Δείτε το εντυπωσιακό μονόπετρο

ceb1cf81cf81ceb1ceb2cf89cebdceb9ceaccf83cf84ceb7cebaceb5 cf80cf81cf8eceb7cebd cf80ceb1ceafcebacf84cf81ceb9ceb1 cf84cebfcf85 gntm ceb4
marina

H νεαρή Θεσσαλονικιά Μαρίνα Γρηγορίου, που κατάφερε να μπει στο σπίτι του GNTM μετά από οντισιόν στη γενέτειρα της, δείχνει να διανύει μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της. Το μοντέλο στο παρελθόν είχε κάνει σπουδές πάνω στη δημοσιογραφία, όμως όπως φαίνεται, δεν ακολούθησε το αντικείμενο. Το 2018 στέφθηκε Αναπληρωματική Μις Ελλάς στα εθνικά καλλιστεία και έκτοτε συνέχισε την πορεία της στο χώρο του μόντελινγκ.  

Σύμφωνα με την εκπομπή Pop Up, η καλλονή με τα καταπράσινα μάτια έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της και αρραβωνιάστηκε  τον αγαπημένο της Γιώργο Κελίδη, επιχειρηματία στο επάγγελμα.  Ετοιμάζεται, μάλιστα, να εγκαταλείψει την Αθήνα και να μετακομίσει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό του. 

Η Μαρίνα συχνά μοιράζεται φωτογραφίες με τον αγαπημένο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πρόσφατα ανέρτησε μία φωτογραφία, όπου ποζάρει δίπλα του δείχνοντας το εντυπωσιακό της μονόπετρο και επιβεβαιώνοντας έτσι την είδηση για τον αρραβώνα τους. 

marina

ΠΗΓΗ