Αστυνομικίνα που έγινε μοντέλο στο Instagram αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης

ceb1cf83cf84cf85cebdcebfcebcceb9cebaceafcebdceb1 cf80cebfcf85 ceadceb3ceb9cebdceb5 cebccebfcebdcf84ceadcebbcebf cf83cf84cebf instagram
shutterstock1492492907

Μια αστυνομικίνα από τη Ρωσία έχει μπλεξίματα με τον νόμο όταν μεταμορφώθηκε σε μοντέλο του Instagram και αισθητικό χωρίς δίπλωμα κατόπιν, κατακρεουργώντας χείλη και μύτες πελατών.

Η μητέρα δύο παιδιών Anastasia Fokina, που χρησιμοποιεί επίσης και το όνομα Anastasia Boyarskaya, κατηγορείται από σωρεία πελατισσών της πως τις άφησε να πρησμένα χείλη και μύτες σε κακή κατάσταση μετά τις θεραπείες που προσέφερε.

Η αστυνομικίνα δεν είχε άδεια για τέτοιες αισθητικές επεμβάσεις και θα βρεθεί στο δικαστήριο, καθώς οι κατηγορίες εναντίον της είναι πολλές.

Μία από τις πελάτισσές της την κατηγορεί ότι έφυγε από τα χέρια της με αιμορραγία στα χείλη. Ήταν εκείνη που ανακάλυψε πως η Fokina είχε πλαστή άδεια και καμία εκπαίδευση.

Άλλες πάλι πελάτισσες την κατηγορούν για τις άθλιες συνθήκες υγιεινής στο ινστιτούτο ομορφιάς της, το διαμέρισμα όπου μένει στο Κεμέροβο της Ρωσίας δηλαδή.

Αν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει φυλάκιση 3 ετών.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *