Αυτά είναι τα 4 ζώδια που όλοι λατρεύουν να μισούν

ceb1cf85cf84ceac ceb5ceafcebdceb1ceb9 cf84ceb1 4 ceb6cf8eceb4ceb9ceb1 cf80cebfcf85 cf8ccebbcebfceb9 cebbceb1cf84cf81ceb5cf8dcebfcf85

latrnamis

 

Τους έχει βγει το όνομα και όσοι έχουν «δροσιστεί» από αυτά τα ζώδια λατρεύουν να τους μισούν!

 

Στο ζωδιακό κύκλο υπάρχουν τα ζώδια εκείνα που ο κόσμος τα συμπαθεί αμέσως κι εκείνα που ενώ μπορεί να μοιάζουν γοητευτικά στην αρχή, στην πορεία τα πράγματα αλλάζουν… Όλοι έχουμε χαρακτηριστικά που άλλοι δεν μπορούν να αντέξουν με τίποτα αλλά τα παρακάτω ζώδια στατιστικά σκοράρουν υψηλά στο «αντιπαθητικόμετρο».

 

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή σου αρέσει το χιούμορ του και η αμεσότητά του. Αυτή η ευθύτητα στον χαρακτήρα του όμως είναι κουραστική από ένα σημείο και μετά. Τον κατηγορούν ότι είναι μπρουτάλ, απότομος, άξεστος, κακός οδηγός, καρφί και εθισμένος στο σεξ. Ένας… σωστός Κριός δε θα χαϊδέψει αφτιά, θα πει την αλήθεια έτσι όπως είναι, αλλά αυτό δεν τον κάνει άξεστο.

 

Επίσης, με ελάχιστες έως πολύ μικρές εξαιρέσεις κι όλοι οι άλλοι απολαμβάνουν το σεξ και το θέλουν στη ζωή τους, αλλιώς ο Κριός θα το έκανε… μόνος του.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι Δίδυμοι κερδίζουν επάξια μια θέση σε αυτή την λίστα. Και τι δεν έχουν ακούσει… Γλύφτης, πέφτουλας, καρφί, σούργελο, ύπουλος, υποκριτής, άπονος, εθισμένος στο σεξ, κουτσομπόλης, άξεστος, «οχιά διμούτσουνη».

 

Το ζώδιο αυτό έχει βγάλει μια άσχημη φήμη προς τα έξω. Μπορεί να έχει πολλά στραβά, αλλά και οι υπόλοιποι του ζωδιακού δεν είναι «Άγιοι». Οι Δίδυμοι δέχονται πυρά ακόμα και όταν δεν φταίνε και τόσο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φέρουν την ταμπέλα των ευαίσθητων και των ανθρώπων που βάζουν την οικογένεια πάνω από όλα, ωστόσο η ανασφάλεια και η κυκλοθυμία είναι τόση στα «καρκινάκια» που εξαιτίας της, αγγίζουν τα όρια της μυθομανίας και υποκύπτουν εύκολα στην απιστία. Οι «καλούληδες» Καρκίνοι μπορεί να σε ξεγελάσουν με το πόσο «ευαίσθητοι« και «ντελικάτοι» είναι αλλά…

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν του έχει βγει μόνο το όνομα, αλλά γενικά έχει την φήμη του κακού. Για όλα τα στραβά και τα ανάποδα που μπορεί να συμβαίνουν, είναι ο πρώτος που θα σου έρθει στο μυαλό. Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας, είναι δύσκολος, δυσπρόσιτος, αλλά όχι κακός όσο φαίνεται.

 

Έχει τα αρνητικά του, αλλά πιστέψτε μας άλλα ζώδια έχουν πολλά περισσότερα και σίγουρα χειρότερα. Επίσης, ο Σκορπιός τις περισσότερες φορές δεν θα σε πειράξει, αν δεν τον πειράξεις και δεν πας να του τη φέρεις.

 

Με πληροφορίες από in.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *