Αυτή είναι η καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή κατά του Παύλου Χαϊκάλη

ceb1cf85cf84ceae ceb5ceafcebdceb1ceb9 ceb7 cebaceb1cf84ceb1ceb3ceb3ceb5cebbceafceb1 cf84ceb7cf82 ceb7cebbceb9ceaccebdceb1cf82 ceb1cf81

Την καταγγελία που έκανε η Ηλιάνα Αραβή στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών κατά του Παύλου Χαϊκάλη. Η ηθοποιός τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μαθήτρια στη Δραματική Σχολή κι εκείνος καθηγητής της.

Την καταγγελία και όσα αναφέρει η Ηλιάνα Αραβή για τον Παύλο Χαϊκάλη έφερε στο φως η εκπομπή TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha.

Click4more Εξοργισμένος ο Χαϊκάλης: Σταυρώνομαι και διασύρομαι – Δεν τέλεσα τηλεφωνικά ποτέ την πράξη (vid)

Στην επίσημη καταγγελία της, η Ηλιάνα Αραβή καταγγέλλει τον Παύλο Χαϊκάλη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της και εξηγεί ότι τον γνώρισε όταν ήταν καθηγητής της στη δραματική σχολή που φοιτούσε.

Στη συνέχεια εκείνος της πρότεινε να πάρει μέρος σε μια οντισιόν για τη γνωστή τηλεοπτική σειρά  50-50. Αργότερα, ο ηθοποιός της τηλεφώνησε, όπως αναφέρεται στην καταγγελία, κάνοντας χρήση ρυπαρής γλώσσας σεξουαλικού περιεχομένου και ζητώντας της να συμμετέχει στο διάλογο.

«Ούσα σοκαρισμένη προσπάθησα να τον μεταφέρω στην τάξη, λέγοντάς του ότι τον βλέπω σαν μπαμπά μου και ακολούθως διέκοψα την τηλεφωνική επικοινωνία. Έκτοτε ο καταγγελλόμενος δεν επιδίωξε να με παρενοχλήσει σεξουαλικώς» επισημαίνεται στην καταγγελία.

[embedded content] ΠΗΓΗ