Αυτοψία Newsbomb.gr στις Τρύπες Καραμανλή: Κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος από κατολίσθηση

ceb1cf85cf84cebfcf88ceafceb1 newsbomb gr cf83cf84ceb9cf82 cf84cf81cf8dcf80ceb5cf82 cebaceb1cf81ceb1cebcceb1cebdcebbceae cebaceafcebdceb4

Ταλαιπωρία των οδηγών από νωρίς το πρωί – Έκλεισε τμήμα της Αθηνών Σουνίου

Ρεπορτάζ Ευδοκία Μύτιλη

Η πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας του ρεύματος προς Σούνιο της Λ. Αθηνών-Σουνίου (Ε.Ο. 91), από το ύψος της παρόδιας οδού προς το κατάστημα «RIBAS» έως το ύψος της σήραγγας «Λουμπάρδα» έχει διατάξει η Τροχαία, λόγω πτώσης βράχων στις Τρύπες Καραμανλή.

Στους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν εντοπίστηκαν πτώσεις από μικρές πέτρες, με αποτέλεσμα να κληθεί μελετητής προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση. Ο δρόμος ανάμένεται να παραμείνει κλειστός για τουλάχιστον 20 μέρες αρχής γενομένης από σήμερα Παρασκευή (2/10).

Το Newsbomb.gr βρέθηκε στο σημείο και κατέγραψε την κατάσταση με την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί οι οδηγοί από νωρίς το πρωί.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχουν εντοπιστεί ρωγμές στις Τρύπες Καραμανλή, με αποτέλεσμα η κατάσταση στο σημείο να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνει καθώς υπάρχει φόβος να αποκολληθούν πιο βαριές πέτρες που φτάνουν ακόμα και τον ένα τόνο. Αυτή την ώρα τα συνεργεία της Περιφέρειας Ατττικής, βρίσκονται στο σημείο και πραγαμτοποιούν εργασίες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr – Κλειστά περίπτερα: «Τελειώσαμε όλοι! Αυτή ήταν η χαριστική βολή»

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *