Αυτός είναι ο κορυφαίος παιδορευματολόγος στο Αττικό που όλοι μιλάνε γι’ αυτόν

ceb1cf85cf84cf8ccf82 ceb5ceafcebdceb1ceb9 cebf cebacebfcf81cf85cf86ceb1ceafcebfcf82 cf80ceb1ceb9ceb4cebfcf81ceb5cf85cebcceb1cf84cebf

attikon 1 1024x538 1

Αυτός είναι ο κορυφαίος παιδορευματολόγος στο Αττικό που όλοι μιλάνε γι’ αυτόν

Έρευνα-Ρεπορτάζ: Κυριακή Χαριτάκη για το Singleparent.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Με αφορμή το 3χρονο κοριτσάκι που πέθανε στη Θεσσαλονίκη μετά από την εισαγωγή της στο νοσοκομείο λόγω πρηξίματος στον αστράγαλο, ανεβάσαμε άρθρο -μαρτυρία αναγνώστριάς μας, με θέμα “Το αγοράκι μου μπήκε στο Αττικό με πρήξιμο στον αστράγαλο και σταθήκαμε τυχεροί στην ατυχία μας!” κάτω από το οποίο πολλές μαμάδες επιβεβαίωσαν την ύπαρξη του κορυφαίου παιδορευματολόγου στο Αττικό και το πόσο καλός είναι.

Πρόκειται για τον Λ.Φ. και όλοι έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για εκείνον. Η αναγνώστριά μας, έρχεται με συμπληρωματική ανάρτηση και συγκεκριμένα μας έγραψε

Στο Αττικό Νοσοκομείο κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Ένα ευχαριστώ γι’ αυτόν τον άνθρωπο είναι λίγο. Γιατί είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Σκέψου τον παίρνω στο κινητό. Μου είχε πει τότε που πήγα έντρομη το παιδί, αν ανεβάσει πυρετό πάρε με τηλέφωνο και ας μην εφημερεύω!”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η ίδια μάλιστα μας ανέφερε ότι το παιδί χαίρεται πάντα να τον βλέπει γιατί είναι ευχάριστος με τα παιδιά συν ότι δεν πονάει στις ενέσεις καθώς κάνει ένεση με χειρουργική ακρίβεια.

Στη σελίδα μας στο fb και συγκεκριμένα στην ακόλουθη ανάρτηση, μπορείτε να δείτε τα σχόλια και άλλων μαμάδων για τον συγκεκριμένο παιδορευματολόγο.

Στην Ελλάδα έχουμε καλούς γιατρούς. Σύστημα υγείας μάλλον όχι….

Πηγή : singleparent.gr

ΠΗΓΗ