Αυτό είναι το δωμάτιο όπου ο Ντιέγκο Μαραντόνα πέρασε τις τελευταίες ημέρες της ζωής του

ceb1cf85cf84cf8c ceb5ceafcebdceb1ceb9 cf84cebf ceb4cf89cebcceaccf84ceb9cebf cf8ccf80cebfcf85 cebf cebdcf84ceb9ceadceb3cebacebf cebcceb1
AP 20330849845413

Εικόνες από το δωμάτιο όπου ο θρύλος του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα πέρασε τις τελευταίες ημέρες της ζωής του βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Αυτή είναι η αυτοσχέδια κρεβατοκάμαρα όπου ο Ντιέγκο Μαραντόνα πέρασε τις τελευταίες μέρες του – ένας μικρός χώρος προορισμένος για παιχνίδια στο ισόγειο με μια ντουλάπα ως πόρτα για να του δώσει μια μικρή ιδιωτικότητα, σύμφωνα με τη Daily Mail

Αφού έφυγε από το νοσοκομείο στις 11 Νοεμβρίου μετά από εγχείρηση, η Μαραντόνα έπρεπε να κοιμάται σε ένα υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο, το οποίο είχε προετοιμάσει η κόρη του Τζάνα, αφού υπέγραψε συμβόλαιο ενοικίασης τριών μηνών αξίας 12.000 λιρών.

Αλλά το ισόγειο δωμάτιο κατέληξε να μετατραπεί σε υπνοδωμάτιο λόγω της δυσκολίας που είχε να ανέβει τις σκάλες μετά την επέμβαση του.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από τα μέσα της Αργεντινής φαίνεται ότι μια ντουλάπα είχε συρθεί στο χώρο μεταξύ του υπνοδωματίου έκτακτης ανάγκης και του σαλονιού.

Ο Μαραντόνα, ο οποίος ήταν 60 ετών όταν πέθανε την περασμένη Τετάρτη από καρδιακή ανεπάρκεια, δεν είχε καν μια κατάλληλη τουαλέτα στην προσωρινή κρεβατοκάμαρα και είχε με μια φορητή ορθοπεδική τουαλέτα, οπότε δεν χρειάστηκε να μετακινηθεί πολύ μακριά τη νύχτα.

Φαίνεται επίσης ότι μια οθόνη τηλεόρασης είχε μετακινηθεί στο δωμάτιο μαζί με μια καρέκλα μασάζ.

Ο μικρός χώρος δεν έχει καμία σχέση με το ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, ένα από τα τέσσερα υπνοδωμάτια στον επάνω όροφο του σπιτιού, το οποίο προοριζόταν για τον Μαραντόνα, σημειώνει η Daily Mail.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *