Αυτό είναι το ραδιοφωνικό σποτ των Ενεργών Μπαμπάδων για την συνεπιμέλεια

ceb1cf85cf84cf8c ceb5ceafcebdceb1ceb9 cf84cebf cf81ceb1ceb4ceb9cebfcf86cf89cebdceb9cebacf8c cf83cf80cebfcf84 cf84cf89cebd ceb5cebdceb5
facebook19 03 39 image 6054c5b4baa58

Οι Ενεργοί Μπαμπάδες δημιούργησαν ένα ραδιοφωνικό σποτ με αφορμή το νομοσχέδιο για την Συνεπιμέλεια που βρίσκεται ήδη σε διαβούλευση

Το Ηχητικό spot ενεργών μπαμπάδων για τα δικαιώματα του παιδιού έχει τίτλο: «Πες όχι στην αποκλειστική επιμέλεια». Το ηχητικό ακούγεται σε ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα. «Ακούστε το και διαδώστε το παντού για την ανάγκη θεσμικής προάσπισης του πραγματικού συμφέροντος του παιδιού να ανατρέφεται εξίσου και ισότιμα και από τους δυο γονείς του», αναφέρει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά από 37 χρόνια αλλάζει το οικογενειακό Δίκαιο με το νομοσχέδιο που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση απο το Υπουργείο Δικαιοσύνης, και προχωρεί προς την Βουλή μετά την εγκρτισή του στα τέλη Φεβρουαρίου απο το υπουργικό Συμβούλιο.

Το νομοσχέδιο φέρει τον τίτλο «Μεταρρυθμίσεις αναφορικά με τις σχέσεις γονέων και τέκνων και άλλα ζητήματα οικογενειακού δικαίου» και σύμφωνα με τους συντάκτες του συνιστά μια παιδοκεντρική μεταρρύθμιση, η οποία διατηρεί και ενισχύει το αληθές και πραγματικό συμφέρον του παιδιού ως το βασικό κριτήριο για τη ρύθμιση των σχέσεων των τέκνων με τους γονείς τους.

Για την εξυπηρέτηση του πραγματικού και αληθούς συμφέροντος του παιδιού, με το Σχέδιο Νόμου καθιερώνονται καινοτομίες που διευκολύνουν τη συνεννόηση των γονέων μετά τη διάσπαση του έγγαμου βίου και καθιερώνονται αντικειμενικά κριτήρια με τα οποία θα υποβοηθείται η ασφαλής δικανική κρίση για τις υποθέσεις που άγονται στα δικαστήρια.

Ακούστε το ραδιοφωνικό σπότ των Ενεργών Μπαμπάδων

[embedded content]

Συνεπιμέλεια: Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για το οικογενειακό δίκαιο

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Τα άρθρα και τις διατάξεις του νέου νομοσχεδίου μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ, καθώς και να συμμετάσχετε στη δημόσια διαβούλευση.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *