Αφεντικό στην Ιαπωνία δίνει στους υπαλλήλους ρεπό για να παίξουν Monster Hunter Rise

ceb1cf86ceb5cebdcf84ceb9cebacf8c cf83cf84ceb7cebd ceb9ceb1cf80cf89cebdceafceb1 ceb4ceafcebdceb5ceb9 cf83cf84cebfcf85cf82 cf85cf80ceb1

Αλήθεια, πόσοι από εσάς γνωρίζετε τι είναι το boss key; Να το πάρει το ποτάμι, είναι ένας τύπος προγράμματος που κρύβει άμεσα και γρήγορα τα παιχνίδια που παίζετε στη δουλειά. Σας επιστρέφει με μία ακαριαία κίνηση στην εφαρμογή που υποτίθεται ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε. Σε κάθε περίπτωση, οι υπάλληλοι της εταιρείας MarkOn στην Ιαπωνία, δεν χρειάζεται να το ξέρουν αυτό. Ο διευθύνων σύμβουλος, χάρισε σε όλους ρεπό για την Παρασκευή 26 Μαρτίου, ώστε να παίξουν το νέο Monster Hunter Rise, που κυκλοφορεί μεθαύριο στο Nintendo Switch.

monster hunter rise

Μάλιστα «βάφτισε» χαρακτηριστικά εκείνη τη μέρα, MonHun Day! Ο ίδιος ο CEO, Masaki Hiyama, παραδέχτηκε ότι όλοι θα θέλουν να παίξουν το παιχνίδι και δεν θα είναι έτσι κι αλλιώς συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους. Μάλιστα αρκετοί υπάλληλοι είχαν ζητήσει άδεια ακριβώς γι’ αυτό το λόγο. Πάντως για όσους εργαζόμενους δεν είναι gamers, ή τέλος πάντων δεν θέλουν να λείψουν, η άδεια δεν είναι υποχρεωτική.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *