Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: Πότε θα γίνει η βάφτιση του γιου τους

ceb2ceb1cf83ceafcebbceb7cf82 cebaceb9cebaceafcebbceb9ceb1cf82 cf84ceb6ceadcebdceb7 cebccf80ceb1cebbceb1cf84cf83ceb9cebdcebfcf8d
mpalatsinou in 2512 1 scaled

Το ζευγάρι θέλει να κάνει τη βάφτιση σε πολύ στενό κύκλο. Τι σκέφτονται για τη βάφτιση ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού.

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού κάνουν σχέδια για τη βάφτιση του γιου τους, Κικίλια junior. Σύμφωνα με πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, θα βαφτίσουν τον μοναχογιό τους, που θα πάρει τα ονόματα Παναγιώτης – Αντώνιος, το φετινό καλοκαίρι στην Πάτμο.

Το συγκεκριμένο νησί, άλλωστε, είναι το καταφύγιο της Τζένης εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αφού περνάει εκεί τα καλοκαίρια της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι θέλει να κάνει τη βάφτιση σε πολύ στενό κύκλο.

Νονά θα είναι η πολύ στενή φίλη της Τζένης, Βιολέτα Λάππα, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι και άλλοι νονοί, αφού το ζευγάρι είναι πολύ αγαπητό.

Στην παρούσα φάση, πάντως, αυτό που προέχει είναι να ομαλοποιηθούν τα πράγματα με την πανδημία του κορονοϊού, ενώ –όπως λένε- η βάφτιση θα τελεστεί, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο.

Σε πρόσφατη εξομολόγησή της στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για την καθημερινότητα με το μωρό και το πόσο καλός είναι ο σύζυγός της στην… αλλαγή πάνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ