Βασίλης Παρωτίδης για GNTM: Είχε παραπάνω ίντριγκα από ό,τι περίμενα, ήταν reality

ceb2ceb1cf83ceafcebbceb7cf82 cf80ceb1cf81cf89cf84ceafceb4ceb7cf82 ceb3ceb9ceb1 gntm ceb5ceafcf87ceb5 cf80ceb1cf81ceb1cf80ceaccebdcf89
parotidis

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Βασίλη Παρωτίδη, τον κούκλο μοντέλο που γνωρίσαμε από το GNTM.

Ο Βασίλης Παρωτίδης μίλησε για το λόγο που αποχώρισε από τον διαγωνισμό, αλλά και για τη σχέση του με τη σύντροφό του.

Μιλώντας για το λόγο που έφυγε από το GNTM, ο Βασίλης Παρωτίδης είπε ότι «Δεν με αντιπροσώπευε η κατάσταση του παιχνιδιού.

Έφυγα οικειοθελώς γιατί προτιμούσα να “ματώσω” παραπάνω έξω παρά να πάρω μόνο προβολή. Ο καθένας κοίταζε να φάει το διπλανό του. Το GNTM είχε παραπάνω ίντριγκα από ό,τι περίμενα, ήταν reality, όχι fashion show».

«Είχα πάει σε ένα casting, με είδαν και μου είπαν είσαι ακόμα παιδάκι, οριακά μωρό», είπε ο Βασίλης Παρωτίδης μιλώντας για απόρριψη που έχει δεχτεί στα επαγγελματικά του.

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, ο Βασίλης Παρωτίδης αποκάλυψε ότι «Είμαι σε σχέση έναν χρόνο και δυο μήνες, ήταν πολύ υποστηρικτική και όταν πήγα στο GNTM. Δε με ζηλεύει η κοπέλα μου, γελάμε και με διάφορα σκηνικά».

«Σπουδάζω ψυχολογία που ήταν ο μεγαλύτερός μου στόχος και δουλεύω ως μοντέλο, αλλά και ως προώθηση σε κλαμπ», ανέφερε ο Βασίλης Παρωτίδης για όσα κάνει αυτή την περίοδο.

«Η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα που με έχει φλερτάρει είναι 35-37 αλλά δε ρωτάω ηλικία, δε γίνομαι αδιάκριτος», αποκάλυψε ο Βασίλης Παρωτίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ