Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπία Χοψονίδου: Δείπνο δίπλα στο κύμα για το διάσημο ζευγάρι

ceb2ceb1cf83ceafcebbceb7cf82 cf83cf80ceb1cebdcebfcf8dcebbceb7cf82 cebfcebbcf85cebccf80ceafceb1 cf87cebfcf88cebfcebdceafceb4cebf

Το πρώην μοντέλο Ολυμπία Χοψονίδου, είναι full in love με τον Βασίλη Σπανούλη, και παρά τη δύσκολη καθημρινότητά τους, έχουν βρει τρόπο να τα προλαβαίνουν όλα.

Το πρώην μοντέλο και σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπία Χοψονίδου, έχει δημιουργήσει μια πολύ δυνατή σχέση με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Πολύ συχνά επικοινωνεί μαζί τους, είτε μοιράζοντας στιγμές της ζωής της, είτε απαντώντας στις ερωτήσεις τους.

Το πρώην μοντέλο είναι full in love και παρά το έντονο πρόγραμμα της καθημερινότητας, έχει βρει τρόπο να ανταπεξέρχεται στους γρήγορους ρυθμούς και να τα προλαβαίνει όλα.

Όταν τα παιδιά της βρίσκονται στο σχολείο, η Ολυμπία Χοψονίδου εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο και γυμνάζεται. Τι και αν έχει φέρει στον κόσμο έξι παιδιά, η ίδια διαθέτει κορμί – λαμπάδα.

Μπορεί, λοιπόν, μέσα στην ημέρα ο καθένας να έχει τις δικές του υποχρεώσεις, ωστόσο τα βράδια όλη η οικογένεια Σπανούλη τα περνάει μαζί. Το Σαββατόβραδο, η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισαν να απολαύσουν οικογενειακώς ένα δείπνο δίπλα στη θάλασσα. Την αποκάλυψε έκανε εκείνη μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Δείτε φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η Ολυμπία Χοψονίδου:

spanoul2

spanoul2 spanoulin

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ