Βασίλης Χαλακατεβάκης: Την ώρα που έμαθα ότι έχω καρκίνο έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου

ceb2ceb1cf83ceafcebbceb7cf82 cf87ceb1cebbceb1cebaceb1cf84ceb5ceb2ceaccebaceb7cf82 cf84ceb7cebd cf8ecf81ceb1 cf80cebfcf85 ceadcebcceb1

Για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε ο ηθοποιός Μιχάλης Χαλακεβάκης.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτολγου το βράδυ της Πέμπτης και μεταξύ άλλων αποκάλυψε λεπτομέρειες για την περιπέτεια υγείας του.

«Έχω περάσει τις περιπέτειές μου, όπως και όλος ο κόσμος. Αλλά σημασία έχει να είσαι δυνατός, γερός, να ψάχνεσαι για να μην δημιουργηθεί πάλι πρόβλημα και να προχωράς. Μια φορά το χρόνο θα κάνω όλες τις εξετάσεις γιατί με αυτά τα πράγματα δεν παίζουνε. Είμαι πολύ συνεπής σε αυτό το κομμάτι και από τότε που νόσησα μέχρι τώρα είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου» ανέφερε ο ίδιος και συνέχισε:

«Έχω περάσει καρκίνο στο παχύ έντερο και μετάσταση στον πνεύμονα. Ευτυχώς ήταν χειρουργήσιμο, οπότε αντιμετωπίστηκε και σταμάτησε εκεί. Είναι 11 χρόνια τώρα… Την ώρα που το μαθαίνεις χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, αλλά από εκεί και πέρα δεν είπα ποτέ “γιατί σε μένα;”. Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε.

Εγώ είμαι ένα παράδειγμα που δίνει κουράγιο στους ανθρώπους στο κομμάτι αυτό. Επειδή έχω πολλούς φίλους που έχουν το περάσει αυτό μετά από μένα και που τώρα είναι στην περιπέτεια και είμαι δίπλα τους και θα είμαι πάντα δίπλα τους, έχω πει ένα πράγμα, αισιοδοξία και παλεύουμε».

Γράψτε το σχόλιό σας

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *