Βασιλακόπουλος: «Οι επιθέσεις είναι κατευθυνόμενες»!

ceb2ceb1cf83ceb9cebbceb1cebacf8ccf80cebfcf85cebbcebfcf82 cebfceb9 ceb5cf80ceb9ceb8ceadcf83ceb5ceb9cf82 ceb5ceafcebdceb1ceb9 ceba
facebook2748942

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

Με χειμαρρώδη λόγο ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος «κάρφωσε» τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, λέγοντας ότι έχει θηριώδες ενδιαφέρον για τις εκλογές της Ομοσπονδίας.

Ο «ισχυρός άνδρας» του ελληνικού μπάσκετ ωστόσο στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Sport-Fm 94,6, εξήγησε πως έχει κουραστεί, ενώ μίλησε για το μητρώο, το νομοθετικό τερατούργημα και άλλα πολλά.

Όσα είπε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στον Sport-Fm 94,6:

Για την απόφαση του Πρωτοδικείου: «Και θα δικαιωθούν κι άλλα σωματεία. Αφού πληρούν τις προϋποθέσεις γιατί δεν τα ενέκριναν; Έχουν δραστηριότητα και μετέχουν στα πρωταθλήματα, άρα έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες για την Ομοσπονδία».

Για τον λόγο που συνέβη αυτό με το μητρώο: «Θέλουν μία μικρή συνέλευση. Όσο περιορίζεται το εύρος ενός οργάνου, τόσο πιο εύκολα το ελέγχεις. Από τα 965 σωματεία που έχουν πραγματική αθλητική δράση, προκαλώ να βρουν ένα σωματείο που είναι μόνο… σφραγίδα. Όλα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις αρχαιρεσίες. Βρήκαν τώρα το μητρώο και θέλει χαρτί από την περιφέρεια και από τον… παπά της ενορίας».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *