Βιολέτα Ίκαρη και Νίκος Ξύδης συναντιούνται σε μια «Ανάσα»

ceb2ceb9cebfcebbceadcf84ceb1 ceafcebaceb1cf81ceb7 cebaceb1ceb9 cebdceafcebacebfcf82 cebecf8dceb4ceb7cf82 cf83cf85cebdceb1cebdcf84ceb9
violeta ikari nikos xydis anasa video 1352

Η Βιολέτα Ίκαρη μας παρακινεί να γίνουμε εμείς η καινούρια μέρα που ονειρευόμαστε.

Η Βιολέτα Ίκαρη, μια από τις πιο χαρακτηριστικές νέες ερμηνεύτριες που κατάφερε να ξεχωρίσει με το μοναδικό ηχόχρωμα της φωνής της, παρουσιάζει ένα νέο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ της που θα έχει τον τίτλο «Πορτοκάλι» και θα περιέχει τραγούδια του Νίκου Ξύδη.

Η «Ανάσα», είναι ένα καθηλωτικό τραγούδι, γεμάτο εικόνες και συναισθήματα που ενώνει τη φωνή της Βιολέτας Ίκαρη με τη φωνή του δημιουργού Νίκου Ξύδη και μας παρακινεί να γίνουμε εμείς η καινούρια μέρα που ονειρευόμαστε.

«Γίνε νερό στα διψασμένα χείλη μου να στάξεις / Γίνε φωτιά τον χάρτινο τον κόσμο να τον κάψεις / Γίνε νερό, γίνε φωτιά γίνε καινούργια μέρα / Η πιο βαθιά μου ανάσα στον αέρα», τραγουδά η Βιολέτα Ίκαρη.

Η Βιολέτα Ίκαρη έχει συνεργαστεί με πλήθος σπουδαίων μουσικών και ερμηνευτών, όπως ο  Γιώργος Νταλάρας, ο Διονύσης Σαββόπουλος, η Ελένη Βιτάλη, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μίλτος Πασχαλίδης και αρκετοί ακόμα, που αναγνώρισαν στο πρόσωπο της μια σπουδαία ερμηνεύτρια.

Με τον πλέον επιτυχημένο δίσκο «Έλα Και Ράγισε Τον Κόσμο Μου» στο ενεργητικό της, συνάπτει συνεργασία με τον τραγουδοποιό Νίκο Ξύδη για την επόμενη δισκογραφική της δουλειά.

Ο Νίκος Ξύδης είναι ένας τραγουδοποιός που ξέρει να ελίσσεται ανάμεσα στο ροκ, το λαϊκό και το παραδοσιακό τραγούδι, ενώ με το δικό του ξεχωριστό ήχο έχει κάνει καινοτόμα πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα.

Έχοντας ήδη στη φαρέτρα του πέντε δίσκους με τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει, βρίσκει στη Βιολέτα Ίκαρη μία φωνή που μπορεί να εκφράσει τις εμπνεύσεις του.

Το τραγούδι «Ανάσα» θα περιλαμβάνει στο δεύτερο άλμπουμ της Βιολέτας Ίκαρη, που θα κυκλοφορήσει από τη Walnut Entertainment.

ΠΗΓΗ