Βρήκαμε 15 sneakers που μπορείς να φορέσεις ακόμα και με κοστούμι

ceb2cf81ceaecebaceb1cebcceb5 15 sneakers cf80cebfcf85 cebccf80cebfcf81ceb5ceafcf82 cebdceb1 cf86cebfcf81ceadcf83ceb5ceb9cf82 ceb1cebacf8c
sneaker

Πριν από μερικά χρόνια πολλοί είναι οι άντρες που δεν θα σκεφτόντουσαν καν να δοκιμάσουν ένα ζευγάρι sneakers με ένα κοστούμι, ωστόσο αυτός είναι ένα συνδυασμός που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στην ανδρική μόδα, καθώς μπορεί να δημιουργήσει υπέροχες smart casual εμφανίσεις, αρκεί βεβαίως να τηρούνται ορισμένοι κανόνες.

Καταρχήν θα πρέπει να επιλέξετε το σωστό ζευγάρι sneakers, επειδή δεν ταιριάζουν όλα τα ζευγάρια με ένα κοστούμι. Αν είναι λάθος τα παπούτσια, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι καταστροφικό, εκτός αν είσαι ο Σπάικ Λι που ότι ζευγάρι sneakers και να φορέσεις με ένα κοστούμι θα δείχνεις cool.

Αν λοιπόν θέλετε να “σπάσετε” ένα κοστούμι και να το κάνετε να δείχνει λιγότερο επίσημο, είναι σημαντικό να δώσετε μεγάλη προσοχή στην σιλουέτα, τα υλικά και τον σχεδιασμό των sneakers που πρόκειται να συνδυάσετε με αυτό.

Για παράδειγμα, θα πρέπει να μην τραβάνε την προσοχή έχοντας πολύ έντονα χρώματα, να έχουν minimal σχεδιασμό και να είναι από υλικά όπως δέρμα και σουέτ.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ