Βραβεία Grammy: Περαιτέρω αλλαγές στους κανόνες της διοργάνωσης για το 2022

ceb2cf81ceb1ceb2ceb5ceafceb1 grammy cf80ceb5cf81ceb1ceb9cf84ceadcf81cf89 ceb1cebbcebbceb1ceb3ceadcf82 cf83cf84cebfcf85cf82 cebaceb1cebd

Νέες αλλαγές στους κανόνες των Βραβείων Grammy.

Η Ακαδημία Ηχογράφησης ανακοίνωσε τις νεότερες αλλαγές στους κανόνες των Βραβείων Grammy που θα τεθούν σε ισχύ τον επόμενο χρόνο.

Αυτές οι αλλαγές έρχονται μετά την ανακοίνωση της Ακαδημίας Ηχογράφησης τον περασμένο Απρίλιο σχετικά με την κατάργηση των μυστικών επιτροπών εξέτασης των υποψηφιοτήτων, οι οποίες είχαν προσελκύσει πολλές αντιπαραθέσεις τα τελευταία χρόνια.

Οι τελευταίες αλλαγές στους κανονισμούς των Βραβείων Grammy αφορούν την κατηγορία για το «Άλμπουμ της Χρονιάς», στην οποία στέφθηκε φέτος νικήτρια Taylor Swift με το άλμπουμ «Folklore».

Από το 2022 οποιοσδήποτε παραγωγός, τραγουδοποιός, ηχολήπτης ή συμμετέχων καλλιτέχνης έχει πάρει μέρος σε ένα άλμπουμ που είναι υποψήφιο για το «Άλμπουμ της Χρονιάς» θα λαμβάνει επίσης υποψηφιότητα, ακόμα κι αν έχει συμμετάσχει μόνο σε ένα τραγούδι του εν λόγω άλμπουμ.

Προηγουμένως, υποψηφιότητες που γινόντουσαν μόνο σε όσους είχαν συμμετάσχει σε ποσοστό 33% ή μεγαλύτερο του χρόνου αναπαραγωγής ενός άλμπουμ.

Grammy Awards - trophy - Hit Channel

Επίσης άλλαξαν οι κανόνες για την επιλεξιμότητα των άλμπουμ.

Οποιοδήποτε άλμπουμ που προτείνεται για υποψηφιότητα πρέπει να αποτελείται από νέες ηχογραφήσεις σε ποσοστό τουλάχιστον 75% αντί του 50% που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Άλλες αξιοσημείωτες αλλαγές στα Βραβεία Grammy περιλαμβάνουν έναν νέο κανόνα που απαγορεύει στα μέλη της Ακαδημίας Ηχογράφησης και στους δημοσιογράφους τους να ασκούν πιέσεις υπέρ οποιοδήποτε τραγουδιών ή άλμπουμ εκτός των δικών τους.

Επιπλέον η «Best Dance Recording» (Καλύτερη Dance Ηχογράφηση) μετονομάζεται σε «Dance / Electronic Recording» (Dance / Ηλεκτρονική Ηχογράφηση).

Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις τελευταίες αλλαγές που θα εφαρμόσουν στους κανονισμούς των Βραβείων Grammy από το 2022 εδώ.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ