«Βόμβα» από Βατούτιν – Σκέφτεται να φύγει από τη Μόσχα η ΤΣΣΚΑ

ceb2cf8ccebcceb2ceb1 ceb1cf80cf8c ceb2ceb1cf84cebfcf8dcf84ceb9cebd cf83cebaceadcf86cf84ceb5cf84ceb1ceb9 cebdceb1 cf86cf8dceb3
facebookbatoyytin
Με απόφαση της Κυβέρνησης η ΤΣΣΚΑ θα πρέπει να φύγει από το «Αλεξάντερ Γκομέλσκι» το οποίο θα γκρεμιστεί άμεσα και αναζητά έδρα σε άλλη πόλη

«Άστεγη» θα μείνει η ΤΣΣΚΑ, έπειτα από την απόφαση της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, η οποία εξηγεί ότι οι εγκαταστάσεις στο «Αλεξάντερ Γκομέλσκι» θα γκρεμιστούν άμεσα.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο Αντρέι Βατούτιν, οι άνθρωποι της ΤΣΣΚΑ εξετάζουν την προοπτική μετακόμισης σε άλλη πόλη. «Η απόφαση αυτή ήταν κεραυνός εν αιθρία. Η ΤΣΣΚΑ από τον Ιούνιο θα είναι στο… δρόμο. Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν θα έχουμε πού να παίξουμε, γιατί θα βρούμε μια έδρα που θα πληροί τις προϋποθέσεις για την Ευρωλίγκα και την VTB League.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα έχουμε χώρο για προπονήσεις, τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των ακαδημιών μας. Επιπλέον χάνουμε το κέντρο αποκατάστασης, τα γραφεία, την μπουτίκ, το μουσείο και όλες τις υποδομές της ομάδας. Η πιο πετυχημένη ομάδα της χώρας και μια από τις πιο ισχυρές στην Ευρώπη θα είναι άστεγη» δήλωσε ο Αντρέι Βατούτιν.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *