Βόμβα: Εισήγηση για αφαίρεση 6 βαθμών στον Άρη-«Η αλήθεια θα λάμψει », λένε οι “κίτρινοι”!

ceb2cf8ccebcceb2ceb1 ceb5ceb9cf83ceaeceb3ceb7cf83ceb7 ceb3ceb9ceb1 ceb1cf86ceb1ceafcf81ceb5cf83ceb7 6 ceb2ceb1ceb8cebccf8ecebd cf83
facebook

Άρης: Εισήγηση για -6 απ’ την ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας, τι λένε στην ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης για το θέμα!

Εισήγηση που φέρνει τα πάνω κάτω στο Ελληνικό ποδόσφαιρο! Την ενοχή της ΠΑΕ Άρης για πλαστογραφία, προτείνει η ερευνήτρια της επιτροπής Δεοντολογίας, για την υπόθεση Λάσκοφ. Με αυτή, ζητά ποινή που θα φέρει αφαίρεση 6 βαθμών και 50.000 ευρώ πρόστιμο!

Σύμφωνα με το blog «Δίκη», η πρωτοδίκης Νίκη Ρεβύθη, ζήτησε συγκεκριμένες ποινές για το αδίκημα της πλαστογραφίας. Επίσης, πέρα απ’ τις ποινές για τον Άρη, εισηγήθηκε και ποινή 6 αγωνιστικών στον Λάσκοφ συν 20.000 ευρώ πρόστιμο.

Η όλη ιστορία αφορά ένα έγγραφο που είχε σφραγίδα της ΕΠΟ και την υπογραφή του πρώην Εκτελεστικού Γραμματέα, Αλέξη Δέδε. Με αυτό το έγγραφο θεωρητικά η Ομοσπονδία έδινε το δικαίωμα στον Σκοπιανό να αγωνιστεί ως επαγγελματίας στον Άρη πριν από τρία χρόνια.

Μετά την εισήγηση, το θέμα περνά πλέον στο Δικαστικό τμήμα της επιτροπής. Ήδη κλήθηκε η ΠΑΕ Άρης και ο Λάσκοφ προκειμένου να παραθέσουν τα δικά τους στοιχεία στις 10 Μαϊου. Κι εκεί θα κριθεί αν θα υπάρξει ακροαματική διαδικασία ή αν θα μπει η υπόθεση στο αρχείο.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *