Βόμβα! H Tesla σταματάει τις συναλλαγές με BitCoin!

ceb2cf8ccebcceb2ceb1 h tesla cf83cf84ceb1cebcceb1cf84ceacceb5ceb9 cf84ceb9cf82 cf83cf85cebdceb1cebbcebbceb1ceb3ceadcf82 cebcceb5 bitcoin

Όλοι γνωρίζουμε το πόσο μεγάλη επίδραση ασκεί στον κόσμο των cryptocurrency o Elon Musk, καθώς ένα tweet του είναι ικανό να εκτοξεύσει την αξία ενός κρυπτονομίσματος. Αυτό συνέβη τόσο με την περίπτωση της Tesla, η οποία ανακοίνωσε ότι θα δέχεται συναλλαγές σε BitCoin για την αγορά των οχημάτων του, ενώ ένα χαβαλετζίδικο tweet του Elon Musk ήταν αρκετό για να εκτινάξει το Dogecoin.

Bitcoin 2

Όμως στην οικονομία των cryptocurrencies, τα πάντα είναι εύθραυστα (περισσότερα για τη φύση τους μπορείτε να μάθετε εδώ) και όπως και στη ζωή ότι ανεβαίνει… κατεβαίνει. Για αυτό λοιπόν από ότι φαίνεται η σχέση αγάπης ανάμεσα στη Tesla και στο BitCoin πρόκειται να λάβει τέλος. Όπως έγινε γνωστό, η εταιρεία του Elon Musk πήρε πίσω την απόφαση της, σε ότι έχει ναι κάνει με τη χρήση του BitCoin για την αγορά Tesla αυτοκινήτων και ο Musk παίζοντας για μία ακόμη φορά το χαρτί του Twitter θέλησε να γνωστοποιήσει την παραπάνω απόφαση. Ο κύριος λόγος πίσω από την συγκεκριμένη ιστορία, έχει μάλλον… πράσινες προεκτάσεις, καθώς θεωρεί ότι η τεράστια εξόρυξη BitCoin προκαλεί μόλυνση του περιβάλλοντος και αυτό γιατί προκαλούν αυξημένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, εξαιτίας των τεράστιων ποσών ενέργειας που απαιτούνται.

bitcoin 5773647 1920

Αυτό που απομένει να δούμε είναι εάν η παραπάνω απόφαση θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την αξία του BitCoin, προκαλώντας μια ενδεχόμενη πτώση του.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *