ΓΕΕΘΑ: Κατάθεση δελτίου απογραφής κλάσης 2024

ceb3ceb5ceb5ceb8ceb1 cebaceb1cf84ceacceb8ceb5cf83ceb7 ceb4ceb5cebbcf84ceafcebfcf85 ceb1cf80cebfceb3cf81ceb1cf86ceaecf82 cebacebbceac
facebookgeetha

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) ενημερώνει ότι, οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2024 (γεννημένοι το έτος 2003) έχουν υποχρέωση να καταθέσουν δελτίο απογραφής έως και 31 Μαρτίου 2021.

Όπως ανακοινώθηκε, η κατάθεση του δελτίου απογραφής μπορεί να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, μέσω του διαδικτυακού τόπου του νομικού σώματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.stratologia.gr μεταβαίνοντας στο σύνδεσμο https://www.stratologia.gr/el/katauesh_da_idioti με χρήση κωδικών taxisnet.

Εναλλακτικά -και λαμβάνοντας υπόψη τα εκάστοτε ισχύοντα μέτρα πρόληψης της διασποράς του κορονοϊού- οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2024 μπορούν να καταθέσουν δελτίο απογραφής προσερχόμενοι σε οποιαδήποτε στρατολογική υπηρεσία ή Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) για τους διαμένοντες στην Ελλάδα, ή σε ελληνική προξενική αρχή για τους διαμένοντες στο εξωτερικό.

Οδηγίες σχετικά με την διαδικασία της κατάθεσης δελτίου απογραφής είναι διαθέσιμες στον διαδικτυακό τόπο του νομικού σώματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.stratologia.gr .

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μπλακ άουτ – Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Δεν λειτούργησαν οι ασφάλειες – Ανησυχία για νέα διακοπή

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *