Γερμανία: Έλληνας εστιάτορας λατρεύει τη Μέρκελ και παρήγγειλε το ομοίωμά της από το μουσείο της Μαντάμ Τισό

ceb3ceb5cf81cebcceb1cebdceafceb1 ceadcebbcebbceb7cebdceb1cf82 ceb5cf83cf84ceb9ceaccf84cebfcf81ceb1cf82 cebbceb1cf84cf81ceb5cf8dceb5
AP 698817886658

Ο Αλέξης Βάιος έχει εστιατόριο στο Μπρέμερχαφεν της Γερμανίας και έχει μεγάλη αδυναμία στην καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Γι’ αυτό το λόγο παρήγγειλε το κέρινο ομοίωμα της από το Μουσείο της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο για να στολίσει το κατάστημά του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα για το θέμα της γερμανικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας butenunbinnen.de, που τουίταρε ο Γερμανός πρέσβης στην Ελλάδα Ερνστ Ράιχελ, ο Έλληνας εστιάτορας έχει κάνει ήδη την παραγγελία και περιμένει να του παραδοθεί σε δυο μήνες αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Προκειμένου, μάλιστα, να γεφυρώσει αυτό το χρονικό κενό, ο κ. Βαΐου παρήγγειλε δύο φιγούρες της κ. Μέρκελ από χαρτόνι καθώς, όπως λέει, είναι πολύ σημαντικό να δείξει τη στήριξή του στην Καγκελάριο, η οποία έχει προκαλέσει την ενόχληση συναδέλφων τους μετά την απόφαση για κλείσιμο των εστιατορίων λόγω πανδημίας.

Αν και δεν αποκαλύπτει το ακριβές κόστος, λέει πως βλέπει την κίνησή του αυτή κι ως ένα είδος επένδυσης καθώς τώρα που η Μέρκελ είναι ακόμη Καγκελάριος το κόστος ενός κέρινου ομοιώματός της είναι χαμηλότερο απ’ ό,τι μετά την αποχώρησή της από την πολιτική.

«Τώρα ακόμη είναι χαμηλότερο. Αλλά όταν δεν θα είναι Καγκελάριος, η τιμή θα αυξηθεί. Ο Ομπάμα τώρα κοστίζει 13.000 ευρώ, η Μέρκελ είναι χαμηλότερα», ανέφερε στη γερμανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα ο κ. Βαΐου.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *