Γερμανία: Μια καρδιά από κεριά για τα θύματα του κορονοϊού   

ceb3ceb5cf81cebcceb1cebdceafceb1 cebcceb9ceb1 cebaceb1cf81ceb4ceb9ceac ceb1cf80cf8c cebaceb5cf81ceb9ceac ceb3ceb9ceb1 cf84ceb1 ceb8
facebookgermany covid

Κορονοϊός: Με μια καρδιά σχηματισμένη από εκατοντάδες κεριά το Βερολίνο τίμησε το βράδυ, Μεγάλο Σάββατο για την Δυτική Εκκλησία, τους νεκρούς του από την πανδημία του κορονοϊού, έναν χρόνο μετά το ξέσπασμά της.

Με πρωτοβουλία της Ευαγγελικής Εκκλησίας, εκατοντάδες κόκκινα κεριά σχημάτισαν μια μεγάλη καρδιά, στο κέντρο της οποίας ήταν γραμμένος ο αριθμός 3082 που αντιστοιχεί στα θύματα από κορονοϊό στην γερμανική πρωτεύουσα. Η καρδιά στήθηκε σε έναν από τους διαδρόμους του παλιού αεροδρομίου «Τέμπελχοφ» του Βερολίνου.

Για τις ημέρες του Πάσχα η τοπική κυβέρνηση έχει επιβάλει μεταξύ άλλων περιορισμούς στην κυκλοφορία από τις 21:00 έως τις 05:00. Σε αυτό το διάστημα επιτρέπεται η κυκλοφορία είτε κατά μόνας είτε ανά δύο άτομα, ενώ κατά την ημέρα επιτρέπεται η συνάντηση έως πέντε ατόμων από δύο διαφορετικά νοικοκυριά. Τα μέτρα αναμένεται να γίνουν ακόμη αυστηρότερα μετά το Πάσχα.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σούπερ μάρκετ: Ποιες αλλαγές έρχονται από τη Δευτέρα (05/04)

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *