Γερονικολού για Τσιμιτσέλη: Είμαι παραδομένη συναισθηματικά στον Γιάννη

ceb3ceb5cf81cebfcebdceb9cebacebfcebbcebfcf8d ceb3ceb9ceb1 cf84cf83ceb9cebcceb9cf84cf83ceadcebbceb7 ceb5ceafcebcceb1ceb9 cf80ceb1cf81
geronikolou

Η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού ήταν σήμερα καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για το πώς νιώθει που παίζει σε σειρά μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και για το πού βαδίζει η σχέση τους.

Η ταλαντούχα ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού μίλησε στην εκπομοπή που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη για τα εφηβικά της χρόνια, αλλά και για την καινούργια τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον σύντροφο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η Κατερίνα Γερονικολού αναφέρθηκε στο σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, και είπε ότι είναι πολύ καλά μαζί και ότι προς το παρόν δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο του γάμου. Η παρουσιάστρια άδραξε την ευκαιρία να την ρωτήσει περισσότερα…

«Δεν είμαστε καθόλου αυτής της νοοτροπίας, δεν το σκεφτόμαστε. Όταν είσαι ικανοποιημένος, είναι απληστία να θέλεις κι άλλα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος», είπε η Κατερίνα Γερονικολού και στη συνέχεια εξομολογήθηκε:

«Επίσημα δεσμευμένη είμαι. Και επίσημα είμαι και δεσμευμένη είμαι, συναισθηματικά παραδομένη, οπότε δεν νιώθω καμία ανάγκη για κάτι παραπάνω.

Ίσα ίσα μπορώ να σου πω ότι με κάνει να νιώθω πιο ελεύθερη ότι ο καθένας κάθε μέρα είναι επιλογή του να είναι δίπλα στον άλλον».

Η Κατερίνα Γερονικολού αναφέρθηκε και στη ταινία της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου, αγαπημένη» στην οποία υποδύεται μια υπηρέτρια, η οποία ερωτεύεται το γιο των αφεντικών της και ζουν έναν παράνομο έρωτα.

Η ηθοποιός τόνισε επίσης το πόσο σημαντικό είναι για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά να ασχολείται με την δουλειά που αγαπά. «Είναι ευλογία να κάνεις την δουλειά που αγαπάς» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ