Γιάννης Παπαμιχαήλ: Το συγκινητικό αντίο στο θείο του Τάκη Βουγιουκλάκη

ceb3ceb9ceaccebdcebdceb7cf82 cf80ceb1cf80ceb1cebcceb9cf87ceb1ceaecebb cf84cebf cf83cf85ceb3cebaceb9cebdceb7cf84ceb9cebacf8c ceb1cebd

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αποχαιρέτησε δημόσια τον αδερφό της Αλίκης Βουγιουκλάκη, και θείο του, Τάκη Βουγιουκλάκη.

Ο Τάκης Βουγιουκλάκης πέθανε το πρωί της Πέμπτης από ανακοπή καρδιάς. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Γιάννης Παπαμιχαήλ, και ο γνωστός σκηνοθέτης είχαν έρθει αρκετές φορές σε κόντρα μετά το θάνατο της Αλίκης.

Οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν και ο Γιάννης είχε μιλήσει σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το tlife.gr στο τηλέφωνο με τον αδελφό της μητέρας του Τάκη, όταν εκείνος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για κάποιο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε.

Ο Τάκης Βουγιουκλάκης ήταν ένας σημαντικός και επιτυχημένος σκηνοθέτης, ενώ είχε και αξιοσημείωτη πορεία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας, αναλαμβάνοντας κατά καιρούς καίριες θέσεις όπως αντιπρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών. Ο θάνατός του έφερε θλίψη στην οικογένεια, στους φίλους του και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αποχαιρέτισε και δημόσια τον Τάκη Βουγιουκλάκη μέσα από το προφίλ Αλίκη Βουγιουκλάκη, το οποίο χειρίζεται ο ίδιος: “Καλό ταξίδι, καλό παράδεισο στο φως θείε” έγραψε ο Γιάννης κάτω από την κοινή φωτογραφία τους.

papamixail1

papamixail1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ