Γιατί έχασε ο Ολυμπιακός στο κύπελλο από τον ΠΑΟΚ

ceb3ceb9ceb1cf84ceaf ceadcf87ceb1cf83ceb5 cebf cebfcebbcf85cebccf80ceb9ceb1cebacf8ccf82 cf83cf84cebf cebacf8dcf80ceb5cebbcebbcebf ceb1

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: la strada del successo –>

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: seo e posizionamento sui motori –>

olympiakos evropi prokrisi 16 uefa

‘Η χρονιά δεν τελείωσε ιδανικά για τους Πειραιώτες λόγω της απώλειας του Κυπέλλου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κάποιος να ασκήσει σκληρή κριτική σε μία ομάδα που καθάρισε το πρωτάθλημα από τα Χριστούγεννα και έχει κάνει την τελευταία διετία βήματα προόδου σε ευρωπαϊκό επίπεδο’. fosonline 

Πιστεύουν πάντα οι Ολυμπιακοί ότι κάνουν καλή πορεία στην Ευρώπη, τα παραπάνω τα γράφει το fosonline, φέτος στο Champions League έκαναν 4 ήττες, 1 νίκη και μία ισοπαλία, πέρυσι ακριβώς τα ίδια, βέβαια φέρνουν καλά αποτελέσματα στους προκριματικούς, αν αυτός είναι ο σκοπός τους, που είναι, τότε ναι πάνε καλά και έχουν σημειώσει πρόοδο, θα μπορούσαν να κάνουν 6 ήττες, το θέμα είναι ότι κάποιοι κοροϊδεύουν τους οπαδούς μιας τόσο ιστορικής ομάδας με το παραμύθι περί Ευρώπης.

Όλα τα Ελληνικά ΜΜΕ βέβαια τον χαϊδεύουν σε κάθε αποτυχία, γιατί ποιος δεν θέλει να τα έχει καλά με τον πρώτο του χωριού.

Οι υγιείς φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι πικραμένοι γιατί ξέρουν ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι Ευρώπη και ότι ήθελε και το έχασε 1-2 φορές τα τελευταία 22 χρόνια, που έχει καταφέρει να αφανίσει τους αντιπάλους του, αλλά και το σύνολο του Ελληνικού ποδοσφαίρου αφού διέλυσε τον βασικό τροφοδότη της εθνικής που ήταν ο Παναθηναϊκός.

Ο Ολυμπιακός έχασε από τον ΠΑΟΚ γιατί εδώ και μερικά χρόνια τον παίζει στα ίσα, πέρασε η εποχή που ακόμα και στην Θεσσαλονίκη έκανε περίπατο.

Ναι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ανάγκασαν την γνωστή οικογένεια να φύγει, γιατί όμως; επειδή δεν μπορούσε να παίξει με συγκεκριμένο τρόπο, όχι ότι ήταν Άγιοι, αλλά δεν πίστευαν ότι άξιζε να παίξουν με τους όρους τω αντιπάλων τους.

Κώστας Ζουγρής

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: la strada del successo –>

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: seo e posizionamento sui motori –>

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *