«Γιατί ντύθηκες για πόλεμο;» – Ρεπόρτερ «ανακρίνει» βαριά οπλισμένους υποστηρικτές του Τραμπ

ceb3ceb9ceb1cf84ceaf cebdcf84cf8dceb8ceb7cebaceb5cf82 ceb3ceb9ceb1 cf80cf8ccebbceb5cebccebf cf81ceb5cf80cf8ccf81cf84
iuyttrecv

Αρκετοί οπαδοί του Τραμπ βγήκαν με τα όπλα στους δρόμους μετά τη νίκη του Τζο Μπάιντεν και η δημοσιογράφος του Sky News, Alex Crawford, θέλησε να μάθει γιατί κυκλοφορούν οπλισμένοι, με αλεξίσφαιρα γιλέκα και στολές παραλλαγής.

Η Crawford εντόπισε μια τέτοια ένοπλη ομάδα στους δρόμους της Ατλάντα, στην πολιτεία Τζόρτζια, και έπιασε έναν από το χέρι: «Συγνώμη, κύριε, είστε υποστηρικτής του Τραμπ, μπορείτε να μου πείτε γιατί έχετε ντυθεί έτσι;».

Ο ανώνυμος άντρας απάντησε: «Για ασφάλεια». Όταν η δημοσιογράφος επανήλθε ρωτώντας τον γιατί νιώθει ανασφαλής, εκείνος αποκρίθηκε: «Για τα δικαιώματά μας, για τους ανθρώπους».

Συνεχίζοντας τη συνομιλία, ο άντρας δείχνει κάποια στιγμή τους οπαδούς του Μπάιντεν και λέει: «Οι φόβοι μου είναι ότι θα καταστρέψουν το έθνος», πριν κινηθεί η αστυνομία για να χωρίσει τους υποστηρικτές των δύο στρατοπέδων.

Η ρεπόρτερ επέμεινε, πλησίασε περισσότερο την ομάδα των ενόπλων και ξαναρώτησε: «Γιατί είστε ντυμένοι έτσι, γιατί είστε τόσο βαριά οπλισμένοι;». Ένας από αυτούς απάντησε «συνταγματικά δικαιώματα»…

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *