Γιατί οι υπεύθυνοι και το σύνολο της κοινωνίας μας ανέχονται τις παρανομίες της tv;

ceb3ceb9ceb1cf84ceaf cebfceb9 cf85cf80ceb5cf8dceb8cf85cebdcebfceb9 cebaceb1ceb9 cf84cebf cf83cf8dcebdcebfcebbcebf cf84ceb7cf82 cebacebf

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: la strada del successo –>

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: seo e posizionamento sui motori –>psifiaki tileorasi

 Η ελληνική τηλεόραση θα πρέπει να έχει σαν ιδιοκτήτες τα πιο άπληστα πλάσματα του πλανήτη.

Για κάποιο λόγο αυτές τις μέρες είδα λίγο παραπάνω τηλεόραση και διαπίστωσα ότι σε κάθε τηλεοπτική ώρα η μισή ώρα είναι αφιερωμένη σε διαφημίσεις, προβολή μελλοντικού προγράμματος και διαφήμιση ειδικών προϊόντων επι δέκα λεπτά για τις Ελληνίδες νοικοκυρές.

Πιστεύω ότι δεν κάνω λάθος και το κάθε κανάλι είναι υποχρεωμένο να παίζει πολύ περισσότερο πρόγραμμα από 30 λεπτά μέσα σε μια τηλεοπτική ώρα .

Όμως τα αρμόδια υπουργεία κάνουν ότι δε βλέπουν όπως και οι αρμόδιοι φορείς όπως όλα τα αλλά ΜΜΕ τα οποία ανήκουν συνήθως στους ίδιους ιδιοκτήτες και βασικότερα απολα δεν υπάρχει ένας νεαρός έστω δικηγόρος από τους χιλιάδες της χώρας να ερευνήσει τη νομιμότητα της ροής των προγραμμάτων τους;

Μια κοινωνία η οποία αδιαφορεί για τα πάντα θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και συνεπώς να μην απορούμε για όσα συμβαίνουν κάθε μέρα στη χώρα. Το «η ομάδα μου και το τάδε να πηγαίνουν καλά και οι άλλοι να πάνε να γ… » παραμένει πάντα η αγαπημένη ρήση των Ελλήνων.

Κώστας Ζουγρής

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: la strada del successo –>

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: seo e posizionamento sui motori –>

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *