Για πρότυπα φροντιστήρια…έχε το Νου σου!

ceb3ceb9ceb1 cf80cf81cf8ccf84cf85cf80ceb1 cf86cf81cebfcebdcf84ceb9cf83cf84ceaecf81ceb9ceb1ceadcf87ceb5 cf84cebf cebdcebfcf85 cf83

Νους. Έτσι ονομάζεται σήμερα η πιο νέα εκπαιδευτική πρόταση για την υποστήριξη μαθητών όλων των βαθμίδων (δημοτικού, Γυμνασίου ,λυκείου)

Ο Όμιλος Πρότυπων Φροντιστηρίων Νους, είναι ο πρώτος που προήλθε από την ένωση φροντιστηρίων με σημαντική διαδρομή και μεγάλες επιτυχίες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, με ιδιαίτερα έμπειρο προσωπικό και με πλήρη σειρά εκπαιδευτικών εργαλείων.

Με κεντρική φιλοσοφία την προσαρμογή στις ανάγκες του κάθε μαθητή ξεχωριστά, στα φροντιστήρια Νους σχεδιάζεται αναλυτικά όλη η εκπαιδευτική πορεία εξέλιξής του. Η διαδικασία ξεκινά με αναλυτικό διαγνωστικό έλεγχο, συνεχίζεται με ατομική συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού και ολοκληρώνεται με προσωπικό πρόγραμμα μελέτης, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε μαθητή.

Ένα ακόμα συγκριτικό πλεονέκτημα των Προτύπων φροντιστηρίων Νους είναι οι επιπρόσθετες διδακτικές ώρες εμβάθυνσης με πρωτοποριακή διδακτική προσέγγιση όπως είναι η δημιουργική γραφή, η μαθηματική σκέψη, η φυσική σκέψη και η επεξεργασία αρχαίου ελληνικού κειμένου.

LAB 1060

H χρήση καινοτόμων ψηφιακών τεχνολογιών για μαθήματα εξ αποστάσεως μέσα από σύγχρονα προγράμματα τηλεκπαίδευσης και το myschoolapp, μια mobile εφαρμογή για καλύτερη οργάνωση του χρόνου των μαθητών, την πιο έγκαιρη ενημέρωση των γονέων και τον εμπλουτισμό της τηλεκπαίδευσης των μαθητών, είναι η απόδειξη πως ο Όμιλος Πρότυπων Φροντιστηρίων Νους βρίσκεται τεχνολογικά ένα βήμα μπροστά.

Ήδη ο Όμιλος διαθέτει φροντιστήρια στα βόρεια προάστια (Βριλήσσια – Μελίσσια, Νέα Ερυθραία), το κέντρο της Αθήνας (Κυψέλη, Αμπελόκηποι και Ζωγράφου) και τον Πειραιά.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.omilosnous.gr/

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *