Γιώργος Θεοφάνους: Η επαφή του με κρούσματα κορωνοϊού στο J2US και η ανησυχία του

ceb3ceb9cf8ecf81ceb3cebfcf82 ceb8ceb5cebfcf86ceaccebdcebfcf85cf82 ceb7 ceb5cf80ceb1cf86ceae cf84cebfcf85 cebcceb5 cebacf81cebfcf8dcf83
Giorgos Theofanous

Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στο MEGA βρέθηκε ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους ο οποίος μίλησε για τον τρόπο που βίωσε την καραντίνα, τις νέες και παλιότερες συνεργασίες του και για τα παιδιά του.

Ο γνωστός δημιουργός παραδέχτηκε ότι την προηγούμενη Δευτέρα ήρθε σε επαφή με τους παίκτες του Just the Two Of Us, κάποιοι από τους οποίους είναι πλέον επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού. Όπως αποκάλυψε έχει κάνει και εκείνος το τεστ, αλλά ευτυχώς έχει βγει αρνητικός.

Όπως τόνισε, πρόκειται και σήμερα να κάνει ξανά το τεστ, ελπίζοντας πως θα είναι και πάλι αρνητικός, επισημαίνοντας πως επειδή έχει παιδιά, έχει και την ανάλογη ανησυχία. «Δεν είχα σωματική επαφή με κανέναν. Αυτό μας έλειπε» είπε με το γνωστό του χιούμορ ο Γιώργος Θεοφάνους ο οποίος τόνισε ότι την περίοδο της καραντίνας είχε περάσει πολύ καλά μιας και ως δημιουργός που θέλει να είναι παραγωγικός, έβρισκε τη μοναξιά που χρειαζόταν για να κάνει δουλειά.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Giorgos Theofanous

ΠΗΓΗ