Γιώργος Θεοφάνους: Το πρώτο μήνυμα μετά το σοβαρό χειρουργείο

ceb3ceb9cf8ecf81ceb3cebfcf82 ceb8ceb5cebfcf86ceaccebdcebfcf85cf82 cf84cebf cf80cf81cf8ecf84cebf cebcceaecebdcf85cebcceb1 cebcceb5cf84
giorgos theofanous scaled

Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Θεοφάνους μετά το χειρουργείο. «Όλα δείχνουν καλά», αναφέρει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

Ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, μετά από πτώση χτύπησε σοβαρά στο χέρι του, και κατέληξε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν συντριπτικό κάταγμα στον καρπό και τον οδήγησαν αμέσως στο χειρουργείο.

Η επέμβαση μάλιστα κράτησε τρεις ολόκληρες ώρες αφού έπρεπε να τοποθετηθούν ειδικές λάμες και βίδες που θα αφαιρεθούν μετά από δύο μήνες.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, για το επόμενο διάστημα, είναι υποχρεωμένος να μείνει μακριά από το αγαπημένο του πιάνο, καθώς οι γιατροί του συνέστησαν να κάνει πολύ προσεκτικά αποθεραπεία ώστε να είναι καλά το χειμώνα.

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε με μηνύματα με τον γνωστό συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους και μετέφερε τα πρώτα λόγια του στον αέρα του Πρωινού: «Το πρώτο χειρουργείο πήγε μια χαρά, σε κανένα μήνα το δεύτερο.

Όλα δείχνουν καλά. Και όπως μου έγραψε με χιούμορ η Αλεξίου: “Τώρα θα παίζεις με το αριστερό, όπως παίζω εγώ με το ένα δάχτυλο”».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ