Γιώργος Λιβάνης: Τι ετοιμάζει με τον Ηλία Φιλίππου και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο

ceb3ceb9cf8ecf81ceb3cebfcf82 cebbceb9ceb2ceaccebdceb7cf82 cf84ceb9 ceb5cf84cebfceb9cebcceacceb6ceb5ceb9 cebcceb5 cf84cebfcebd ceb7cebb

Στο στούντιο βρίσκεται ο Γιώργος Λιβάνης.

Ο Γιώργος Λιβάνης επανέρχεται δυναμικά με μια συνεργασία – έκπληξη.

Ο ταλαντούχος και αγαπητός τραγουδιστής ενώνει τις δυνάμεις του με τον Ηλία Φιλίππου και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ένα κορυφαίο και πολυβραβευμένο δίδυμο δημιουργών.

Ο Γιώργος Λιβάνης θα ερμηνεύσει πρώτη φορά ένα κομμάτι με την υπογραφή των εμπνευσμένων και πολυπλατινένιων δημιουργών.

Ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου και ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος έχουν χαρίσει μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες σε καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως οι Πασχάλης Τερζής, Άννα Βίσση, Αντωνης Ρέμος, Γιάννης Πλούταρχος, Πάολα, Νίκος Βέρτης, Νατάσσα Θεοδωρίδου και πολλοί ακόμη.

Γιώργος Λιβάνης

Ο Γιώργος Λιβάνης μπήκε στο στούντιο και ηχογράφησε το νέο του τραγούδι, έχοντας τον Ηλία Φιλίππου και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στο πλευρό του σε όλα τα στάδια της δημιουργικής διαδικασίας.

Το τραγούδι είναι μια αισθαντική μπαλάντα που θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum μαζί με music video σε λίγες ημέρες και, σίγουρα, θα μπει αμέσως στη λίστα με τις επιτυχίες.

Η τελευταία κυκλοφορία του Γιώργου Λιβάνη ήταν μια επιτυχημένη διασκευή του αγαπημένου τραγουδιού «Πού Και Πού» από το 2006. Η εκτέλεση του Γιώργου Λιβάνη απέκτησε επίσης πρόσφατα μια αισθαντική ακουστική έκδοση.

Δείτε video από το στούντιο ηχογράφησης:

ΠΗΓΗ